AcasăSPORTAjunsă în Australia, Halep le-a trimis fanilor un mesaj: ” Îmi încep...

Ajunsă în Australia, Halep le-a trimis fanilor un mesaj: ” Îmi încep carantina în frumosul…”

Poza postată de Simona, recent, pe pagina sa de Twitter. Înainte să plece spre Australia

Simona Halep și-a anunțat fanii că a ajuns pe tărâm australian, unde urmează să participe la primul Grand Slam din acest an.

Românca aflată pe locul 2 mondial s-a declarat ”fericită” că a ajuns în Australia. ”Mulțumesc foarte mult Tennis Australia şi tuturor celor care au ajutat. Îmi încep carantina în frumosul oraș al lui D (antrenorul său, Darren Cahill -n.n.), Adelaide”, a transmis Simona, într-un mesaj în engleză, postat joi pe pagina sa oficială de Twitter.

Sportiva din Constanța respectă, astfel, regula impusă de organizatori jucătorilor care participă la Australian Open, în contextul pandemiei COVID, aceea de a sta 14 zile în carantină, înaintea startului competiției.

Simona: Sunt pregătită psihic şi fizic

Până să plece către Australia, Simona a făcut referire la programul pe care îl va avea în perioada următoare. ”Avem voie doar la terenul de tenis patru sau cinci ore pe zi. În rest va trebui să fim carantinați în camere, fiecare. Nu o să fie ușor, sunt convinsă, dar, totuși, (…) putem să facem aceste cinci ore o să însemne mult”, a explicat românca, de pe Aeroportul Henri Coandă.

Fostul lider WTA a mărturisit că e gata să intre pe teren. ”Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi putem călători, să jucăm un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e foarte bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm”, a completat Simona.

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger