AcasăSPORTAjax, dezastru inainte de Steaua

Ajax, dezastru inainte de Steaua

Cu patru zile inainte de meciul cu Steaua din prima mansa a 16-imilor de finala ale Europa League, Ajax Amsterdam a comis-o din nou inregistrand doar un egal, 1-1 acasa, cu modesta Roda Kerkrade, locul 15 in Eredivisie.

Frank de Boer, antrenorul „lancierilor”, l-a aruncat in lupta inca din primul minut pe „extraterestrul” Isaac Cuenca, atacantul proaspat adus de la FC Barcelona, iar pustiul catalan a creat golul prin care Daley Blind a egalat in minutul 53.

Totusi, reusita lui Ajax a fost unul dintre putinele momente bune aratate de gazde, gruparea din Amsterdam fiind de nerecunoscut. De altfel, defensiva lui Frank de Boer s-a intrecut in gafe in minutul 39, cand Ramzy a deschis scorul pentru Roda.

Nici atacul lui Ajax nu a stralucit, varfurile intrecandu-se in ratari monumentale, insa tehnicianul olandez este increzator ca elevii sai isi vor reveni pana joi, cand e programat primul meci cu Steaua.

Contra lui Roda, Ajax a jucat cu Vermeer, Alderweireld, Blind, Cuenca (’62 Lukoki), Siem de Jong, Eriksen, Fischer, Moisander, Poulsen (’62 Sightorsson), Schone, Van Rhijn.

author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger