AcasăSPORTAir Jordan isi vinde casa de la Chicago

Air Jordan isi vinde casa de la Chicago

Jordan a cucerit 6 titluri NBA cu Chicago Bulls

Cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor si-a scos la vanzare palatul din orasul in care l-a facut celebru. “Imparatia” lui Michael Jordan masoara 56.000 de metri patrati locuibili, are 12 dormitoare, 15 bai si o sala de baschet.

Jordan a cucerit 6 titluri NBA cu Chicago Bulls

Regel baschetului mondial se muta definitiv din Chicago. Jordan va pleca in Charlotte, unde detine gruparea din NBA, Bobcats.

Livingul casei lui Michael Jordan

Michael Jordan (49 de ani) vrea 29 de milioane de dolari pentru casa construita in 1993 si renovata in 2009, un imobil de domeniul fantasticului. El a fost facut la specificatiile lui „Air Jordan” si mobilat luxos, cu o securitate intalnita poate doar la Pentagon.

Numarul 23 te intampina la intrarea pe domeniu

Palatul are 12 dormitoare, 15 bai, 5 seminee, piscina, teren de tenis si trei garaje imense aclimatizate. Piesa de rezistenta este o sala de baschet de marimi oficiale, construita in 2001.

Aici isi disputa partidele de poker fosta vedeta din NBA

Averea patronului Charlotte Bobcats este estimata la 525 milioane de dolari, in timp ce marca “Michael Jordan” aduce venituri anuale de 1 miliard de dolari.

Jordan juca baschet si acasa

Jordan este proprietarul a cinci restaurante si a unui magazin de automobile si, in afara echipei din NBA, detine si o echipa de motocross.

author avatar
Sebastian Stan
531 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger