AcasăSPORTAida Yespica, din nou in bratele lui Bobo Vieri

Aida Yespica, din nou in bratele lui Bobo Vieri

Modelul venezuelean Aida Yespica (29 de ani) si Bobo Vieri (38 de ani), fostul atacant al nationalei de fotbal a Italiei, s-au cuplat din nou, dupa ce au mai avut o relatie in urma cu patru ani, cand jucatorul evolua la Fiorentina.

O adevarata femeie fatala, Aida a avut relatii cu o multime de jucatori care au evoluat in Italia, prin patul ei trecand pe rand Pippo Inzaghi, Matteo Ferrari, Adrian Mutu, Mesut Ozil, Silvio Berlusconi (presedintele clubului AC Milan), actorul Ezio Greggio sau cantaretul Craig David.

Vieri nu a rezistat niciodata unei femei frumoase si si-a trecut in palmares nume precum Elisabetta Canalis, Elena Santarelli sau Melissa Sata.

Vieri si Aida s-au revazut de curand intr-un club de noapte din Miami, s-au sarutat cu foc si de aici pana la a reface povestea de dragoste dintre ei a mai fost doar un pas. Cei doi ocupa prima pagina a tabloidelor din Italia alaturi de Melissa Sata, fosta iubita a lui Vieri cuplandu-se de curand cu Kevin Prince Boateng, fotbalistul lui Milan.

author avatar
Cristi Ionita
784 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger