AcasăRecomandariAici va locui Reghecampf la Riad!

Aici va locui Reghecampf la Riad!

Pentru Laurentiu Reghecampf, transferul la Al Hilal reprezinta si o schimbare din punct de vedere a stilului de viata cu care era/ ne-a obisnuit.

In acest complex rezidential va sta familia Reghecampf - Prodan la Ariad

Echipa Al Hilal isi disputa meciurile de pe teren propriu la Riad, capitala Arabiei Saudite, si unul dintre orasele cu cea mai ridicata temperatura de pe glob. Ziua, la peste 40 de grade Celsius, nimeni si nimic nu misca pe strazi, fiecare se adaposteste cum si pe unde poate. Va fi si cazul lui Reghecampf, care are pregatita, deja, locuinta de serviciu intr-unul dintre numeroasele cartiere rezidentiale. Ca sa ajungi acolo in „paradisul” strainilor care muncesc in Riad trebuie mai intai sa depasesti numeroasele filtre (cinci!) de paza si sa faci dovada ca fie locuieste in cartier, fie esti asteptat de cineva si anuntat pe o lista de „musafiri”.

Ce presupune aceasta zona: oaza de distractie a non-arabilor! Baruri si restaurante cu bautura la discretie, gradinite, vile somptuoase cu piscine, terenuri de fotbal, tenis si golf etc.
Pentru Anamaria Prodan, obisnuita cu stilul de viata din Romania, acomodarea va fi putin mai dificila. In primul rand, sotia lui Reghecampf trebuie sa fie atenta la tinuta, obligatoriu una decenta. Spre deosebire de Qatar si Emirate, femeile care locuiesc in Arabia Saudita (absolut toate!) trebuie sa poarte traditionalele abaya si hijab, vestminte care acopera corpul si parul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
839 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger