AcasăSPORTAici se reface Lucescu dupa operatie!

Aici se reface Lucescu dupa operatie!

Doctorii i-au rezervat antrenorului de lui Sahtior Donetk cea mai scumpa rezerva de la Spitalul Municipal din Bucuresti, situata la etajul 11, in corpul A1, care costa 200 de euro pe zi.

Mircea Lucescu beneficiaza de cele mai bune conditii la Spitalul Municipal

Doctorii au vrut ca reputatul tehnician roman sa beneficieze de o buna si atenta ingrijire la Spitalul Municipal si i-au rezervat cea mai dotata rezerva din locatie. Apartamentul, caci asa se numeste, este situat la etajul 11 al spitalului, in copul A1. Exista patru apartamente cu conditii speciale, dotate cu doua bai, camera unde locuieste pacientul si separat camera pentru apartinatori, spatiu unde pot sta bodyguarzi sau eventual serviciul de paza si protectie.

partamentul in care este cazat Lucescu este special pentru personalitati

Pentru aceste apartamente se fac 5-6 solicitari pe an, iar pretul este intre 175-200 de euro pe zi. In aceste apartamente au stat ambasadori, oameni de afaceri si personalitati politice, dar si maestrul Radu Beligan, care a beneficiat insa de gratuitate din partea spitalului.

RATB apara vatmanul

In urma interviului publicat ieri de „Gsp”, in care Mircea Lucescu insinueaza ca vatmanul parca a dorit sa intre in el, reprezentantii RATB au sarit in apararea angajatului care conducea tramvaiul implicat in accident. ”A utilizat toate sistemele de franare cu care este dotat tramvaiul, frana electrodinamica de serviciu, frana electrohidraulica de oprire si stationare si frana electromagnetica cu patina, pentru situatii deosebite, insa spatiul redus dintre tramvai si autoturism nu a permis oprirea tramvaiului si evitarea totala a evenimentului de circulatie”, se arata intr-un comunicat de presa al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Vatmanul a explicat si el ca a facut tot posibilul pentru a evita coliziunea cu masina lui Mircea Lucescu si asteapta concluziile organelor de cercerate abilitate sa stabilesca adevarul in acest caz.

author avatar
Sebastian Stan
372 afisari

2 COMENTARII

  1. stane,prostovane! i-auzi:..i-au rezervat…rezerva.!? mama,ce incult esti,dar…esti un alt ziarici.intreaba-l pe alcoolistul de boanchis,ala scrie corect,cel pitin!

  2. MARE ANTRENOR DAR PUTIN CAM INVIDIOS SI CU AFACERI PROFITABILE PE AXA DINU GHEORGHE COPOS SECU !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger