AcasăSPORTAici ati putut vedea Steaua - Dinamo Moscova LIVE

Aici ati putut vedea Steaua – Dinamo Moscova LIVE

Steaua sufera o noua infrangere in meciurile de pregatire, 1-2 cu Dinamo Moscova, formatia antrenata de Dan Petrescu, si incep sa apara emotiile pentru dubla cu Ajax din Europa League.

Min. 92 – Este final de meci in Antalya. Steaua pierde o intalnire pe care a dominat-o doar in primele 30 de minute. Mult mai bine pregatiti fizic, rusii au facut legea in doua treimi din meci.

Min. 84 – Reintra si Pintilii in locul lui Rusescu, usor accidentat.

Min. 82 – Ignatovich vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 78 – Iese Adi Popa, accidentat, si reintra Latovlevici. Ar putea fi o accidentare serioasa pentru mijlocasul venit de la Concordia Chiajna.

Min. 68 – Tatarusanu scoate inspirat din fata lui Dzsudzsak. Intre timp a intrat si Pirvulescu in locul lui Latovlevici.

Min. 62 – Intra Nikolic in locul lui Pintilii.

Min. 59 Steaua – Dinamo Moscova 1-2. Ignatovich inscrie, dupa o combinatie de efect cu neamtul Kuranyi. Apararea Stelei a fost facuta sah-mat.

Min. 53 – Intra si Filip in locul lui Chipciu.

Min. 46 – Au intrat Adi Popa si Adi Rocha in locurile lui Tatu si Prepelita.

14.05 – A inceput repriza a doua a meciului dintre Steaua si Dinamo Moscova.

Min. 45 – Este pauza in Antalya. Steaua si Dinamo Moscova sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza pe care formatia noastra a dominat-o in mare masura, dar in care rusii ne-au pus mari probleme pe final.

Min. 35 Steaua – Dinamo Moscova 1-1. Tatarusanu respinge in fata un sut al lui Kokorin si Noboa indeplineste o simpla formalitate.

Min. 32 – Sapeta rateaza cea mai mare ocazie a rusilor. Dzsudzsak a centrat frumos, din lovitura libera, Sapeta a reluat cu capul si Tatarusanu a scos in extremis de sub transversala.

Min. 21 – Pintilii vede primul cartonas galben al meciului pentru un fault comis asupra lui Sapeta.

Min. 17 – Prepelita suteaza in forta si Shunin scoate cu mari emotii.

Min. 10 – Momente fierbinti la poarta Stelei, dar elevii lui Laurentiu Reghecampf se apara bine.

Min. 2 Steaua – Dinamo Moscova 1-0. Pintilii il lanseaza excelent pe Tatu, la limita offside-ului si brazilianul il executa cu sange rece pe Shunin.

13.02 – A inceput meciul din Antalya. Steaua are primul atac.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Rapa, Gardos, Chiriches, Latovlevici – Prepelita, Pintilii – Chipciu, Rusescu, Cristi Tanase – Tatu.

Dinamo Moscova, antrenata de Dan Petrescu, incepe cu Shunin, Fernandes, Granat, Wilkshire, Lomic, Dzsudzsak, Jantscher, Noboa, Sapeta, Kokorin si Kevin Kuranyi.

Vezi  live / video meciul Steaua – Dinamo Moscova

author avatar
Cristi Ionita
767 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger