AcasăSPORTAici ati putut vedea Romania - Australia LIVE

Aici ati putut vedea Romania – Australia LIVE

Nationala de fotbal a Romaniei a obtinut o victorie de moral inainte de dubla cu Ungaria si Olanda, trupa lui Victor Piturca impunandu-se, cu 3-2, impotriva Australiei.

Min. 95 – Este final de meci la Malaga. Romania se impune, cu 3-2, dupa un meci nebun in care formatia noastra a ratat numeroase ocazii de a marca. Este un rezultat de moral, dar atacantii s-au dovedit destul de ineficienti, iar apararea a avut mari probleme la fazele fixe si in momentele in care „cangurii” apasau pe acceleratie.

Min. 89 – Intra Chitu in locul lui Torje.

Min. 85 – Bogdan Stancu centreaza de pe dreapta, Maxim reia din cativa metri si Federici scoate in extremis.

Min. 84 Romania – Australia 3-2. Torje marcheaza executand perfect o lovitura libera de la 20 de metri, din lateral dreapta.

Min. 82 – Holman suteaza periculos, pe jos si Pantilimon retine in doi timpi. A intrat Luchin in locul lui Goian. Gabi Tamas a trecut in centrul defensivei, langa Chiriches. La australieni a intrat Milligan in locul lui Mark Bresciano.

Min. 80 Romania – Australia 2-2. Maxim patrunde frumos pe dreapta, intoarce pentru Bogdan Stancu si atacantul lui Orduspor puncteaza cu o reluare din cativa metri.

Min. 78 – Chiriches patrunde frumos pe dreapta, intoarce pentru Torje, sutul acestuia este blocat, mingea sare la Bogdan Stancu, atacantul pune latul din 6 metri si trimite direct in bratele lui Federici.

Min. 76 – Holman suteaza fantastic de la 25 de metri si Pantilimon scoate in extremis din vinclu.

Min. 73 – Bogdan Stancu rateaza cea mai mare ocazie de a egala. Torje centreaza din lovitura libera, Bogdan Stancu reia cu capul din cativa metri si Federici scoate cu un reflex formidabil.

Min. 72 – Intra Maxim in locul lui Cristi Tanase.

Min. 70 – Torje il lanseaza excelent pe Bogdan Stancu si acesta suteaza putin pe langa poarta adversa.

Min. 66 – A intrat Rukavytsya in locul lui McKay.

Min. 65 – Atac prelungit al australienilor, mingea ajunge in fata portii si Holman rateaza incredibil executia. „Cangurii” au trecut pe langa 3-1.

Min. 63 – Intra Alexe in locul lui Grozav.

Min. 60 – Torje vede cartonasul galben pentru simulare. Cadere lamentabila a mijlocasului de la Granada.

Min. 57 – Intra Costin Lazar in locul lui Bourceanu. Intra si Rhys Williams in locul lui Lucas Neill.

Min. 54 Romania – Australia 1-2. „Cangurii” au avut un corner de pe stanga, Cornthwaite reia fara probleme, suteaza in blocaj, mingea sare tot la el si acesta o catapulteaza in vinclu din a doua incercare. Visatoare apararea noastra.

Min. 52 – A iesit Wilkshire si a intrat McGowan.

Min. 50 – Tamas suteaza in forta de la 30 de metri si mingea ocoleste poarta adversa.

Min. 46 – A intrat Stefan Radu in locul lui Rat. A intrat si Adam Federici in locul lui Mark Schwarzer.

22.48 – Romania a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 Este pauza la Malaga. Romania si Australia sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza dominata clar de echipa noastra, in primele 35 de minute, dar o prima repriza in care elevii lui Victor Piturca s-au jucat cu ocaziile, iar acestea s-au razbunat.

Min. 45 Romania – Australia 1-1. Wilkshire transforma un penalty obtinut de Brosque. Mijlocasul ofensiv al australienilor a fost faultat in careu de Rat. Interventie imprudenta a fundasului de la Sahtior, desi Brosque a cazut si el destul de usor.

Min. 42 – Echipa noastra pare sa fi cazut fizic. Dupa golul lui Cristi Tanase nu am mai reusit sa intram in careul advers. Mai mult, adversarii par sa fie mereu primii la balon, dar, din fericire, deocamdata nu pun in mare pericol poarta lui Pantelimon.

Min. 36 – Kruse scapa singur cu Pantilimon, dar isi face prea lung balonul si goalkeeperul Romaniei reuseste sa-l blocheze la timp.

Min. 35 Romania – Australia 1-0. Torje suteaza din unghi, Schwarzer respinge in fata si Cristi Tanase, profitand de letargia fundasilor adversi, inscrie cu o reluare din apropiere.

Min. 32 – Momente mai bune de joc ale australienilor, care au prins curaj.

Min. 26 – Torje centreaza de pe dreapta si Grozav reia cu capul, putin peste transversala portii adverse.

Min. 23 – Prima mare ocazia a australienilor. Kruse il zapaceste pe Rat, centreaza si McKay reia alaturi dintr-o pozitie ideala.

* Turcia a pierdut cu Cehia, 0-2. Alte rezultate interesante: Slovenia – Bosnia Hertegovina 0-3, Spania – Uruguay 3-1, Ucraina – Norvegia 2-0, Cipru – Serbia 1-3.

Min. 17 – Tamas centreaza de pe dreapta si Bogdan Stancu reia cu capul, putin pe langa poarta. Romania se joaca cu ocaziile.

Min. 15 – Rat centreaza de pe stanga si Torje rateaza sutul dintr-o situatie excelenta.

Min. 11 – Bogdan Stancu suteaza in forta de la 30 de metri si mingea ocoleste de putin poarta adversa. Romania domina clara startul acestei partide.

Min. 8 – Rat centreaza de pe stanga, Cornthwaite trimite periculos cu capul, spre propria poarta, si Schwarzer retine in extremis.

Min. 6 – Pintilii vede cartonasul galben pentru un fault dur comis la centrul terenului.

* Australienii mizeaza numai pe stranieri in aceasta seara. Majoritatea joaca in Anglia, Germania sau Olanda, campionate unde se pune un accent mai mare pe calitatile fizice.

21.45 – Australia a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Malaga, bate un vant puternic, dar terenul se prezinta in conditii bune. Sunt 200 de spectatori in tribune.

* Intr-un meci amical disputat ceva mai devreme, Ungaria, viitoarea adversara a Romaniei, a facut egal, 1-1, cu Belarus. Gol ungurilor a fost inscris de Szabics. De asemenea, rezultat interesant si la Istanbul, unde Cehia are deja 2-0 cu Turcia.

Romania, antrenata de Victor Piturca, incepe cu Pantilimon – Tamas, Dorin Goian, Chiriches, Rat – Bourceanu, Pintilii – Torje, Grozav, Cristi Tanase – Bogdan Stancu. Rezerve sunt Tatarusanu, Lung jr., Gaman, Dragos Grigore, Stefan Radu, Nistor, Costin Lazar, Radut, Chitu, Maxim, Alexe.

Australia, antrenata de Holger Osieck, incepe cu Schwarzer – Wilkshire, Lucas Neill, Cornthwaite, Zullo – Bresciano, McKay, Holman, Holland – Kruse, Brosque. Rezerve sunt Federici, Rhys Williams, McGowan, Davidson, Jedinak, Rukavytsya, Oar, Leckie.

Acceseaza linkul urmator ca sa vezi LIVE / VIDEO meciul de fotbal amical Romania – Australia LIVE

 

author avatar
Cristi Ionita
2.369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger