AcasăSPORTAici incepe Bute batalia pentru Anglia

Aici incepe Bute batalia pentru Anglia

Romanul isi poate urmari in oglinzi propriile miscari

Campionul IBF la supermijlocie a inceput de cateva zile, la Miami (Florida), pregatirile pentru marele duel cu englezul Carl Froch din 26 mai. Lucian Bute promite o un meci de neuitat la Nottingham.

Bute este atent supravegheat de Stephane Larouche

Lucian Bute face cate doua antrenamente fizice intense pe zi, o mare parte dintre acestea avand loc in Thump Fight Gym, sala sa favorita din Miami. De altfel, de cate ori s-a antrenat la Miami, boxerul roman a mers la sala din “8100 SoutWest 81st Drive”, exceptie facand ultimul meci, cel cu Glen Johnson, din noiembrie 2011.

Romanul isi poate urmari in oglinzi propriile miscari

Atunci, Bute si-a mutat cartierul general la o sala din West Palm Beach, pentru simplul motiv ca Johnson se identifica cu “Thump Fight Gym” si avea prioritate la antrenamente, iar cei doi, fiind adversari, nu se puteau pregati in aceeasi sala.

Pe asemenea aparate exerseaza Bute loviturile pentru meci

Desi si-a achizitionat de curand o casa in West Palm Beach, boxerul roman a solicitat totusi efectuarea unor sedinte de pregatire la sala din Miami, locatie care i-a purtat noroc in ultimii ani. De altfel, Bute si jamaicanul Johnson s-au imprietenit la “Thump Fight Gym” in urma cu trei ani, ei devenind parteneri de antrenamente.

”Thump Fight Gym” este disponibila si amatorilor

Poreclit “The Road Warrior”, veteranul Johnson (43 de ani) promite ca il va ajuta si acum pe „Mister KO”, cei doi urmand sa efectueze mai multe reprize de sparring. Cu mai putin de doua luni inainte de meciul cu Froch, boxerul roman anunta scurt ca “merg in Anglia sa castig si o sa fiu noul serif din Nottingham”. Desi are mai multe kilograme in plus, Bute spune ca este in grafic si ca slabirea masiva se va face in ultimele zile dinaintea galei. Campionul precizeaza ca realizarea categoriei inca de acum l-ar lasa fara vlaga si i-ar afecta conditia fizica la ora meciului.

author avatar
Cristi Ionita
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger