AcasăSPORT"Ai nasul mare, fraiere!" Scandal in timpul meciului de cupa PSG -...

„Ai nasul mare, fraiere!” Scandal in timpul meciului de cupa PSG – Marseille

Paris Saint Germain s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala ale Cupei Frantei, dupa ce s-a impus, cu 2-0, impotriva lui Olympique Marseille.

Partida a fost una extrem de tensionata, rivalitatea istorica dintre cele doua cluburi cuprinzandu-i si pe doi dintre fotbalistii straini achizitionati in vara anului trecut.

Dezamagit de inferioritate echipei sale, mijlocasul Joey Barton, de la Olympique Marseille, a decis ca este momentul sa incinga un pic atmosfera si a inceput sa-l sicaneze pe suedezul Zlatan Ibrahimovic, golgeterul lui Paris Saint Germain.

Barton a avut inclusiv curajul sa faca misto de dimensiunile uriase ale nasului suedezului, spre stupoarea zecilor de mii de fani aflati in tribune si care asteptau un raspuns pe masura de la suedez in conditiile in care se stie ca nici Ibrahimovic nu este „usa de biserica”.

Cu toate acestea, Ibra a decis sa raspunda pe teren, marcand ambele goluri ale partidei si calificand-o pe PSG in sferturi.

Gratie dublei de miercuri seara, Zlatan a ajuns la 28 de goluri marcate in 33 de meciuri oficiale jucate pentru gruparea franceza.

[youtube]TOnIh5E9dm0[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger