AcasăSPORTAhmetov muta Sahtior din Donetk!

Ahmetov muta Sahtior din Donetk!

Cel mai puternic club de fotbal al momentului din Ucraina i-a in calcul sa se mute in alt oras. Sahtior nu mai este in siguranta la Donetk, drept pentru care se cauta o „resedinta” temporara, pana la incetarea razboiului civil din regiunile estice.

Chiar daca va parasi Donetkul, formatia antrenata de Mircea Lucescu nu se va inscrie in alt campionat european, ci tot in prima liga ucraineana va participa. Anuntul ii apartine lui Serghei Palkin, directorul general al clubului si pana in prezent cea mai importanta voce de la Sahtior care a recunoscut public ca patronul Rinat Ahmetov studiaza varianta mutarii echipei in alt oras.

Vom ramane in campionatul ucrainean orice s-ar intampla. Dar am putea fi nevoiti sa cautam un alt oras pentru a ne antrena si pentru a juca meciurile de pe teren propriu, daca situata de la Donetk ramane tensionata sau se deterioreaza. Nu am studiat inca propuneri concrete in acest sens, avem suficent timp pana la debutul noului sezon”, a subliniat Palkin.
Separatistii prorusi au declarat, in aprilie, Republica Donetk si au preluat controlul asupra principalelor cladiri administrative din oras. Donetkul  este situat in regiunea cea mai afectata de luptele care ii opun pe separatistii prorusi fortelor armate ucrainene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger