AcasăSPORTAhmetov il vrea pe Guardiola in locul lui Lucescu

Ahmetov il vrea pe Guardiola in locul lui Lucescu

Cel mai curtat tehnician al momentului este urmarit pas cu pas de emisarii marilor cluburi europene. Ultimii care au mutat in acest sens au fost campionii Ucrainei.

In pofida numeroaselor dueluri din Liga Campionilor, Mircea Lucescu si Pep Guardiola sunt amici buni

Sahtior l-a mandatat pe Serghei Palkin sa negocieze direct cu Pep Guardiola venirea catalanului la Donetk. In acest sens, directorul general al „minerilor” s-a deplasat personal la Dubrovnic, in Croatia, pentru a-l intalni pe fostul antrenor al Barcelonei, aflat cu familia intr-o minivacanta pe coasta Dalmatiei.

Rinat Ahmetov vrea sa cucereasca si Liga Campionilor cu Sahtior

Cotidianul „Sport.es” a scris, ieri, ca miliardarul Rinat Ahmetov este dispus „sa investeasca oricat vrea Guardiola numai ca sa vada implementata la Donetk o filosofie asemanatoare gruparii «blau-grana»”.

Romanul nu se gandeste la retragere

Chiar daca risca sa fie inlocuit la Sahtior de Pep Guardiola, tehnicianul Mircea Lucescu (67 de ani) nu se gandeste la o retragere din activitate. Cel mai titrat antrenor roman a declarat recent ca nu ia in calcul varianta pensionarii, asta in pofida ultimelor probleme de sanatate, vezi operatia pe inima suferita anul trecut si gravul accident rutier in care a fost implicat acum cinci luni.

A adus Cupa UEFA la Donetk

Cu Sahtior Donetk, Mircea Lucescu a castigat toate trofeele posibile pe plan intern, iar in Europa si-a trecut in palmares o Cupa UEFA (2009) si un sfert de finala disputat in Liga Campionilor; chiar Barcelona le-a frant aripile „minerilor”, in primavara lui 2011.

Pep a laudat mereu echipa lui Lucescu!

Sahtior si Barcelona s-au intalnit de multe ori in Liga Campionilor, astfel ca duelurile Mircea Lucescu – Pep Guardiola au devenit clasice. De fiecare data, catalanul s-a aratat impresionat de munca depusa de tehnicianul roman la Donetk, Guardiola afirmand mereu ca Sahtior „este singura formatie din Europa care se apropie de stilul de joc al Barcelonei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger