AcasăSPORTAgresorul lui Galamaz va fi liber

Agresorul lui Galamaz va fi liber

Huliganul care a intrat pe teren la meciul Petrolul – Steaua si l-a lovit cu pumnul pe George Galamaz a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare.
Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Prahova, judecatorul Alina Anton Pavel, instanta l-a condamnat pe Dragos Petrut Enache la trei ani de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, la doi ani si sase luni de detentie pentru detinere de droguri de mare risc in vederea consumului popriu si la sase luni de inchisoare pentru lovire sau alte violente. In final, instanta a stabilit pedeapsa cea mai mare, de trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere. De asemenea, Tribunalul Prahova a decis ca suporterul ploiestean trebuie sa-i plateasca lui George Galamaz despagubiri in cuantum de 50.000 de lei.
Reprezentantul Tribunalului Prahova a precizat ca la pronuntarea sentintei instanta a avut in vedere un articol din Codul de Procedura Penala care prevede ca cel condamanat sa poata beneficia de reducerea limitelor de pedeapsa daca cel judecat recunoaste faptele si nu cere administrarea de noi probe. In speta, suporterul a recunoscut faptele pentru care a fost trimis in judecata de DIICOT si a fost de acord cu plata despagubirilor cerute de Galamaz.
Pe 30 octombrie 2011, in incinta stadionului „Ilie Oana”, in timpul meciului Petrolul – Steaua, Dragos Petrut Enache, care anterior consumase droguri de mare risc, a intrat pe teren si l-a lovit cu pumnul in fata pe stelistul George Galamaz, fotbalistul suferind leziuni pentru a caror vindecare a necesitat 18 zile de ingrijiri medicale. Jucatorul a fost in imposibilitate de a mai continua partida de fotbal, motiv pentru care arbitrul a dispus oprirea meciului si evacuarea celor 14.000 de spectatori.
Urmare a acestui incident, din cauza violentei cu care s-a manifestat inculpatul, s-a creat panica in randul suporterilor, fiind tulburate grav linistea si ordinea publica.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger