AcasăSPORTAgresorul care a intrerupt meciu Petrolul – Steaua, s-a drogat inainte de...

Agresorul care a intrerupt meciu Petrolul – Steaua, s-a drogat inainte de meci!

Dragos Enache, suporterul Petrolului care a intrat pe terenul de joc la meciul cu Steaua si l-a lovit pe George Galamaz cu pumnul in fata, a consumat droguri inainte de fapta extrem de violenta de duminica seara!

Dupa ce a fost retinut de jandarmi, Enache a fost condus la Spitalul Judetean din Ploiesti, unde i s-au recoltat probe de sange, iar rezultatele preliminare au aratat ca huliganul consumase droguri inainte de a intra pe stadion. Cel mai probabil amfetamine.

Testele ar putea fi repetate la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti pentru confirmarea rezultatelor preliminare. Enache a mai declarat medicilor ca a consumat mai multe doze de bere, dupa cum informeaza Observatorul de Prahova.

Meciul din Liga I, dintre Petrolul Ploiesti si Steaua Bucuresti, a fost intrerupt duminica seara, dupa ce ultrasul Dragos Enache a patruns pe teren si l-a lovit cu un box in figura pe stelistul George Galamaz. Colegii acestuia, Martinovic si Stanca au ripostat si l-au lovit pe Enache de mai multe ori, motiv pentru care centralul Robert Dumitru i-a eliminat si pe acestia.

BATAIE SI SCANDAL pe teren la Steaua – Petrolul. Meciul a fost anulat! VIDEO

BECALI, despre huliganul de la Petrolul – Steaua: „Ala trebuia batut si bagat in spital, in coma!”

MITICA DRAGOMIR, despre Petrolul – Steaua: „Ma asteptam la asa ceva, la Ploiesti sau la Dinamo!”

Galamaz, lovit cu un BOX in plina figura. Incidentul, planuit de un an de zile!

BATAIE LA PETROLUL – STEAUA: Presa internationala titreaza “partida nebuneasca”!

La scurt timp de la incident, inlocuitorul lui Galamaz, Ciprian Tatarusanu a fost lovit de o torta aruncata din tribuna. Momentul s-a dovedit a fi suficient de tensionat si violent pentru a decide suspendarea partidei.

[youtube]m8SCIvOaMHQ[/youtube]

author avatar
Razvan Telegescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger