AcasăSPORTAglomeratie de VIP-uri la finala Europa League: de la printi, la miliardari...

Aglomeratie de VIP-uri la finala Europa League: de la printi, la miliardari si politicieni

Victor Ponta, Michel Platini si Printul Felipe

Finala dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao a transformat Bucurestiul, pentru o seara, in capitala sportului rege. De la printi si pana la miliardari, lojele de pe „National Arena” s-au dovedit neincapatoare pentru lumea buna a Europei.

Vicente del Bosque n-a lipsit de la finala

A fost mai mult decat un meci de fotbal, in joc s-a pus si coroana regala a Spaniei, atat de contestata in Bilbao, Vitoria, ori San Sebastian.

Victor Ponta, Michel Platini si Printul Felipe

Alaturi de Michel Platini si Sorin Oprescu, printul mostenitor al tronului de la Madrid, A.S. Felipe al Spaniei, a urmarit cu interes desfasurarea ostilitatilor din teren.

Adrian Ilie si Ilie Dumitrescu, la oficiala

Tot in apropiere s-a aflat si Patxi Lopez, seful Guvernului Tarii Bascilor, dar si Anna Botella, edilul Madridului si unul dintre prietenii/ partenerii importanti ai miliardarului Florentino Perez, boss-ul Realului din Madrid!

Gica Hagi a stat langa Emil Boc

Continuand cu VIP-urile straine, pe „National Arena” si-au facut loc Vicente Del Bosque (selectionerul Spaniei) si Pierluigi Collina (seful arbitrilor europeni).

Ivan Patzaichin, alaturi de Elena Udrea si Adriean Videanu

Pe plan intern, s-au facut remarcati politicienii Elena Udrea, Adriean Videanu (alaturi de ei au stat Ivan Patzaichin si Doina Melinte), Emil Boc (langa Gica Hagi) si Roberta Anastase, sefa Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase i-a facut marcaj lui Mircea Sandu

Generatia Steaua ’86 i-a avut prezenti pe Emerich Ienei, Victor Piturca, Tudorel Stoica si Gabi Balint, in timp ce Ilie Dumitrescu si Adrian Ilie au urmarit impreuna desfasurarea partidei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger