AcasăSPORTAfla unde poti fuma la meciul cu Franta!

Afla unde poti fuma la meciul cu Franta!

Spectatorii fumatori vor avea probleme la meciul de astazi

Federatia a stabilit mai multe reguli pentru spectatorii care vor participa, in aceasta seara, la meciul Romania – Franta, primul duel gazduit de „National Arena”.

Spectatorii fumatori vor avea probleme la meciul de astazi

FRF nu vrea probleme cu ultrasii echipelor bucurestene, astfel ca este interzis accesul in stadion cu bannere sau mesaje de orice fel. Coregrafia va fi asigurata doar de FRF, fiecare scaun de pe arena fiind dotat cu stegulete tricolore si cartoane colorate. Accesul pe stadion va incepe la ora 18.00, cu trei ore si jumatate inainte de startul confruntarii. Accesul in complex se va face pietonal, prin Bd.Basarabia, Str. Mr.Coravu si Bd.Pierre de Coubertin. Cu masinile personale vor avea acces doar cei cu talon special. Spectatorii sunt obligati sa respecte ordinea, siguranta sa ocupe locul inscris pe biletul de acces, in caz contrar, persoanele in cauza vor fi evacuate. Spectatorilor care refuza sa se supuna controlului corporal si al bagajelor nu li se va permite accesul in incinta. In arena sunt amplasate 58 de chioscuri cu racoritoare si mancare.

La meciul cu Franta, fumatul este interzis in stadion. Probabil, aceasta regula va fi mentinuta si in viitor. Oprescu spune ca spectatorii pot fuma in exteriorul stadionului. „Cine vrea sa fumeze va merge la 20 – 30 de metri de stadion si apoi revine!”, afirma edilul.

author avatar
Sebastian Stan
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger