AcasăSPORTAfla totul despre eroul galatenilor din Supercupa: Laurentiu Bus

Afla totul despre eroul galatenilor din Supercupa: Laurentiu Bus

Laurentiu Bus se bucura ca un copil dupa cucerirea Supercupei

Transferat de Timisoara in 2006, la cererea lui Hagi, Laurentiu Bus a cazut” de sus, dar a fost resuscitat de Dorinel Munteanu.

Laurentiu Bus se bucura ca un copil dupa cucerirea Supercupei

Cei care il cunosc pe Laurentiu spun ca jucatorul este un mare talent. Problemele lui apar atunci cand nu i se acorda incredere. Descoperit la Cluj, Bus a intrat in atentia „Regelui”, care a insistat, pe vremea cand antrena Poli Timisoara, pentru aducerea acestuia in Banat. Marian Iancu a platit 550.000 de euro (o suma imensa pentru un tanar jucator), dar Bus nu a dat randamentul scontat.

Decaderea

La scurt timp dupa sosirea la Poli, Hagi a demisionat, iar Bus a ramas al nimanui. Fotbalistul s-a reintors la „U”, in contul ultimilor rate care trebuiau achitate, iar aici a dat de Dorinel Munteanu, care l-a repus pe linia de plutire. „Munti” avea sa plece si el, angajandu-se intr-un proiect riscant la Steaua, iar cariera lui Bus parea incheiata.

Renasterea

Salvarea lui Laurentiu a venit tot de la Dorinel. In 2010, acesta l-a transferat la Otelul, in calitate de jucator liber. Bus a pus umarul la castigarea titlului de catre galateni, iar duminica seara a marcat golul prin care moldovenii au invins Steaua in Supercupa. Bucuria copilareasca de la finalul meciului de la Piatra Neamt exprima, cumva, chinul prin care a trecut acest fotbalist de 23 ani, catalogat – la fel ca marea majoritate a tinerilor care se pierd dupa perioada junioratului – un talent innascut, care a murit speranta.

 

 

author avatar
Sebastian Stan
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger