AcasăSPORTAfla tot ce se intampla inainte de FINALA EUROPA LEAGUE

Afla tot ce se intampla inainte de FINALA EUROPA LEAGUE

ATHLETIC BILBAO si ATLETICO MADRID se intalnesc in aceasta seara, la Bucuresti, in FINALA EUROPA LEAGUE. Show-ul dinaintea partidei se anunta cel putin la fel de spectaculos precum meciul in sine.

15.50 – Primarul Sorin Oprescu a precizat ca s-au consumat aproximativ 200.000 de litri de bere de cand fanii spanioli au luat cu asalt Bucurestiul.

15.00 – Organizatorii au decis sa protejeze portile de ploaie, astfel ca acestea sunt pastrate intr-o camera separata si vor fi instalate cu doar cateva ore inainte de startul jocului. Sustinatorii lui Bilbao si-au instalat primele bannere pe stadion.

14.08 – Este posibil ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa nu asiste la meci.

14.05 – Pana la aceasta ora nu s-au inregistrat incidente in care sa fie implicati suporteri spanioli.

13.25 – Actorul Mugur Mihaescu petrece alaturi de fanii lui Atletico Madrid, in Centrul Vechi al Capitalei.

12.45 – Organizatorii se tem ca suprafata de joc va avea de suferit din cauza ploii. Spectatorii nu au voie sa intre la meci cu umbrele.

12.33 – La meci sunt asteptati Printul Felipe de Asturias, Ana Botella, primarul orasului Madrid, si Patxi Lopez, seful Guvernului Tarii Bascilor.

12.00 – Sute de suporteri ai celor doua finaliste se distreaza la aceasta ora in Centrul Vechi din Capitala. Alti circa 500 de sustinatori ai echipei Athletic Bilbao sunt in Piata Constitutiei, unde vor putea urmari finala pe un ecran gigant.

11.30 – La festivitatea de deschide vor fi arborate, printre altele, 350 de steaguri in culorile rosu, albastru si negru, doua bannere uriase cu mesajul „Welcome to Bucharest” si 56 de panouri cu numele echipelor eliminate.

11.00 – Suporterii basci se plang ca mai multe avioane cu fani care ar trebui sa vina de la Bilbao nu vor mai ajunge la Bucuresti din cauza aglomerarii traficului de pe Aeroportul Otopeni.

author avatar
Cristi Ionita
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger