AcasăSPORTAfla programul meciurilor din saisprezecimile Cupei Romaniei!

Afla programul meciurilor din saisprezecimile Cupei Romaniei!

(foto: oradesibiu.ro)

Luni a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din saisprezecimile Cupei Romaniei la fotbal, prilej cu care s-au stabilit adversarele echipelor Dinamo, Rapid, CFR si Steaua.

(foto: oradesibiu.ro)

Tragerile la sorti a meciurilor din saisprezecimile Cupei Romaniei la fotbal au avut loc luni, ocazie cu care s-au aflat care vor fi adversarele echipelor de Liga 1 Dinamo, Rapid si Steaua.

Astfel, conform tragerilor din saisprezecimile Cupei, Steaua se va intalni cu AFC Municipal Targu Mures, FC Olimpia 2010 Satu Mare se va duela cu Rapid iar Vointa Sibiu va da piept cu Dinamo.

Totodata, in cadrul tragerilor din saisprezecimile Cupei au mai intrat si FC Vaslui, care se va intalni cu FC Botosani, CFR Cluj, care va juca in deplasare contra celor de la ACS Berceni, si Otelul Galati, care se va duela cu Sportul.

Tot in saisprezecimile Cupei vor mai avea loc intalnirile CF Braila – FC Viitorul Constanta, Soimii Pincota – Concordia Chiajna, CS Turnu Severin – Dacia Mioveni, FC Brasov – Farul
Pandurii Tg. Jiu – FC Zagon Covasna, Damila Maciuca – Petrolul, Delta Tulcea – U Cluj
Gaz Metan Medias – FC Caracal , CSMS Iasi – Astra si Ceahlaul – Gloria Bistrita.

Potrivit regulamentului, meciurile din saisprezecimile Cupei au loc in sistem eliminatoriu dintr-o singura mansa, intalnirile urmand a avea loc pe terenul clubului stabilit prin tragere la sorti.

Partidele contand pentru saisprezecimile Cupei vor avea loc miercuri, 26 septembrie 2012, cu incepere de la ora 16.30. Exceptie vor face meciurile televizate, care vor avea loc in perioada 25 – 27 septembrie.

author avatar
Ionut Zgimbau
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger