AcasăSPORTAfla de ce s-au certat nasul Becali si finul Borcea

Afla de ce s-au certat nasul Becali si finul Borcea

Inrudirea dintre Borcea si Becali s-a oficializat in vara anului trecut, cand patronul Stelei l-a cununat pe finantatorul din Stefan cel Mare

Patronul gruparii „ros-albastre” a anuntat aseara ca finul sau Cristi Borcea nu mai vrea sa-l respecte: „Sa-si aleaga relatia pe care o vrea cu mine, nu ma intereseaza!”.

Inrudirea dintre Borcea si Becali s-a oficializat in vara anului trecut, cand patronul Stelei l-a cununat pe finantatorul din Stefan cel Mare

Finantatorul Stelei se declara jignit de afirmatiile pe care Cristi Borcea le-ar fi facut la adresa sa, dupa deturnarea medieseanului Paul Parvulescu. „Uitati-va pe Facebook, ca sa vedeti ce-a scris Borcea despre mine!”, a precizat nasul Becali. Ce nu stie latifundiarul este ca finul sau nu are niciun cont pe reteaua de socializare Facebook si pe nici vreo alta platforma de pe Internet.

In realitate, asa-zisul cont de pe Facebook al lui Cristi Borcea apartine unei cu totul alte persoane, probabil vreun infocat suporter dinamovist, dar care si-a ales un nick faimos tocmai pentru a deveni „vedeta” in mediul virtual. Si uite cum de la o „joaca” s-a ajuns la o cearta intre nasul Becali si finul Borcea, latifundiarul afirmand ca este foc si para pe mesajele injurioase postate de falsul Cristi Borcea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger