AcasăSPORTAfla de ce i-a amenintat Lucian Bute cu bataia pe consilierii galateni...

Afla de ce i-a amenintat Lucian Bute cu bataia pe consilierii galateni

Aflat inca in vacanta, la Galati, boxerul Lucian Bute a participat, sambata la pranz, din postura de cetatean de onoare al urbei, la sedinta de constituire a Consiliului Local.

INEDIT. Bute le-a aratat pumnul membrilor Consiliului Local Galati. Sursa foto: viata-libera.ro

Invitat de noul primar al Galatiului, Marius Stan, pugilistul de la Interbox i-a amenintat, in gluma, cu o mama de bataie pe membrii Consiliului Local, in cazul in care acestia nu-si fac datoria corespunzator si nu satisfac interesele cetatenilor. Conform viata-libera.ro, Bute participase, cu o zi in urma, si la marsul de protest al suporterilor lui Otelul Galati. Lucian i-a aplaudat pe ultrasii galatenii si a precizat ca doar cu ajutorul acestora echipa poate redeveni campioana in Liga 1. Intrebat daca este un mare fan al fotbalului, fostul campion mondial a precizat ca a urmarit cu atentie meciurile de la Euro 2012 si preconizeaza o finala Germania – Spania, un duel in care oricare dintre formatii se poate impune.

Marti pleaca spre Montreal

SITUATIE. Lucian i-a salutat, din mers, pe suporterii Otelului. Sursa foto: viata-libera.ro

Lucian Bute va mai sta doar pana maine alaturi de familie si prietenii din Galati, el urmand ca marti sa ia drumul Canadei. Romanul este asteptat sa revina luni, 2 iulie, la clubul Interbox, pentru a purta mai multe discutii cu presedintele Jean Bedard si antrenorul Stephan Larouche. Bute isi va relua, treptat, si antrenamentele. De altfel, pugilistul a precizat ca nu poate da detalii despre un eventual meci cu Kelly Pavlik sau orice alt adversar. „Am vorbit de cateva ori, prin telefon, cu Bedard si Larouche. Mesajul lor a fost clar: «stai cat mai departe de sala de box! Incearca sa te odihnesti, sa te relaxezi si cand te vei intoarce vom vedea care sunt ofertele si in functie de asta vom lua o decizie»”, a declarat Bute.

author avatar
Cristi Ionita
702 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger