AcasăSPORTAfla cum si-au petrecut vacanta Irina Shayk si Cristiano Ronaldo si cat...

Afla cum si-au petrecut vacanta Irina Shayk si Cristiano Ronaldo si cat l-a costat pe portughez renovarea vilei din Geres!

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, a profitat din plin de vacanta de vara avuta la dispozitie si a stat cat mai mult posibil alaturi de logodnica sa, superba Irina Shayk.

Vacanta celor doi a inceput cu cateva zile petrecute la Miami, in compania unor buni prieteni, si a continuat cu o saptamana petrecuta la New York, unde Irina a avut de indeplinit cateva angajamente.

De aproximativ o saptamana, insa, cei doi se afla la vila pe care fotbalistul o detine la Geres (Portugalia), in mijlocul singurului Parc National natural din tara sa natala.

Alaturi de cei doi se afla mama fotbalistului, surorile acestuia, dar si micutul Cristianino, fiul de trei ani conceput de jucator cu ajutorul unei mame-surogat.

De altfel, Cristiano Ronaldo a cotizat din greu la renovarea vilei sale, actiune care l-a costat, anul acesta, 4 milioane de euro, conform elbalonrosa.com.

Totusi, portughezul se lauda cu o priveliste incantatoare si cu o cale de acces super-securizata prin care fotbalistul si rudele sale pot ajunge la yacht-ul detinut de Cristiano Ronaldo fara sa fie vazuti de doritori sau paparazzi.

Starul lui Real Madrid a dat 500.000 de euro pe un yacht cu care adora sa se plimbe de-a lungul raului Limia, care strabate Portugalia si Spania. Cristiano s-a fotografiat deseori la bordul yachtului, alaturi de frumoasa sa logodnica.

author avatar
Cristi Ionita
1.150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger