AcasăSPORTAfla cum se trage Alexandru cel Mare din Borcea

Afla cum se trage Alexandru cel Mare din Borcea

Ultimul copil al actionarului dinamovist se va naste in luna mai, in Statele Unite. Botezul lui Alexandru George Borcea va avea loc, insa, in Romania.

In pofida aparentelor, relatiile dintre nasul Becali si finii Alina si Cristi Borcea raman excelente

Nasul Gigi Becali n-a stat mult pe ganduri atunci cand a fost rugat sa aleaga numele urmasului lui Cristi Borcea. Patronul Stelei s-a oprit la George, prenumele sau, si la Alexandru, dupa fostul mare rege al Macedoniei, Alexandros III Philippou Makedonon, cunoscut sub numele de Alexandru cel Mare sau Alexandru Macedon.

Alexandru cel Mare, pe soclu la Skopje, Macedonia

Este semn ca razboinicul din Pipera isi doreste ca finutul sa ajunga un lider suprem, asemenea ilustrului sau predecesor, care, in jurul varstei de 20 de ani, ajunsese sa cucereasca mare parte din lumea cunoscuta, devenind unul dintre primii mari strategi si conducatori militari din istoria omenirii.

Alina, sarcina cu probleme

Alina Vidican nu are parte de o sarcina linistita, mici probleme determinand-o sa viziteze destul de des medicul ginecolog care o are in grija. Aflati in tara de cateva zile, sotii Borcea au trecut prin mari emotii cand Alinei i s-a facut rau, Ambulanta fiind chemata in miez de noapte la resedinta familiei din Pipera. Consultata de doctori, fostul model a primit recomandarea sa se odihneasca mai mult, stresul si oboseala unui drum Miami – Bucuresti spunandu-si cuvantul.

Va avea cetatenia americana

Cel de-al patrulea copil al lui Cristi Borcea se va naste in luna mai, cel mai probabil in Statele Unite. De altfel, „National” a scris in luna noiembrie ca presedintele clubului din Stefan cel Mare tine mortis ca fiul sau, George Alexandru, sa vina pe lume la Miami pentru a primi cetatenia americana. Daca nasterea va avea loc peste Ocean, botezul va fi in Romania, nasul Gigi Becali alegand sa crestineze in tara, la o biserica ortodoxa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
780 afisari

1 COMENTARIU

  1. Borcea este un personaj special. Alina, sotia, alt personaj special. Ciobanul-nas, nu mai discutam. Copilul, genetic, este si el special. Ma intreb daca se va naste cu tot cu cal sau numai cu coif si pinteni, ‘ai drek de snobi! Probabil ca problemele de sarcina sunt de la cal, care da din copita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger