AcasăSPORTAfla cum l-a enervat Mircea Lucescu pe miliardarul Igor Surkis!

Afla cum l-a enervat Mircea Lucescu pe miliardarul Igor Surkis!

Ultima infrangere a celor de la Dinamo Kiev in fata Sahtiorului condus de Mircea Lucescu l-a adus pe patronul celor de capitala Ucrainei intr-o criza de nervi. El l-a demis pe Yuri Semin si cauta un tehnician care sa-l invinga pe roman.

Igor Surkis vrea un antrenor mai bun ca Mircea Lucescu

Miliardarul din fruntea celor de la Dinamo Kiev, Igor Surkis, este cu nervii la pamant dupa infrangerea din fata echipei patronate de Rinat Ahmetov, scor 1-4, in 16-zecimile de finala ale Cupei.

Mircea Lucescu impreuna cu cel mai valoros trofeu cucerit la Donetk

Omul cu o avere de peste 5 miliarde de dolari l-a demis pe tehnicianul Yuri Semin si a anuntat ca va cauta omul potrivit pentru echipa. „Voi incerca sa aduc un antrenor pana la urmatorul meci (n.r. vineri, cu Zorya Luhansk).

Puteam sa fac asta si la sfarsitul sezonului dar mai avem de jucat 5 meciuri in Liga Campionilor, unde nu este totul pierdut. Voi avea cateva intalniri in urmatoarele ore. Nu voi dormi pana nu vom avea un antrenor nou.”, a tunat Surkis care a anuntat ca doreste un tehnician care sa-l bata pe Mircea Lucescu. In 8 ani, de cand Il Luce pregateste pe Sahtior, echipa sa a castigat de 6 ori campionatul, de 4 ori Cupa Ucrainei si de 4 ori Supercupa, iar in Europa a reusit sa castige Cupa UEFA, in 2009.

author avatar
Sebastian Stan
925 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger