AcasăSPORTAfla cu cine se sfatuieste Becali pentru transferurile Stelei

Afla cu cine se sfatuieste Becali pentru transferurile Stelei

Becali nu vrea sa mai iasa din cuvantul lui Piturca

Finantatorul „ros-albastrilor” a schitat lista de achizitii din 2012 dupa sfaturile selectionerului. Becali va aduce jucatori care fac parte din proiectul Piturca pentru calificarea la CM 2014.

Becali nu vrea sa mai iasa din cuvantul lui Piturca

Gigi Becali s-a gandit la o noua strategie pentru a-si vinde jucatorii la preturi prohibitive. El vrea sa aduca la Steaua doar jucatori romani, care sa faca parte din circuitul echipei nationale, reprezentativa condusa de Victor Piturca, al doilea sfatuitor de taina personal, dupa MM Stoica. In acest mod, cota fotbalistilor va creste substantial, avand in vedere ca, in preliminarii, „tricolorii” vor infrunta Olanda sau Turcia, piete de desfacere pentru „marfa” de calitate.

Indatoririle lui Ilie Stan se opresc la usa vestiarului Stelei

Interesant este ca latifundiarul l-a „sarit” de la discutii pe actualul antrenor al Stelei, Ilie Stan, de aici si speculatiile potrivit carora tehnicianul care a calificat Steaua in 16-imile Europa League ar vrea sa demisioneze. Vlad Chiriches, Alexandru Chipciu si Costin Curelea, oameni de baza in nationala gandita de Piturca pentru campania World Cup 2014 vor fi adusi din ianuarie la Steaua, cu mentiunea ca afacerea Chiriches este deja rezolvata. Ar mai fi in plan achizitionarea lui Ovidiu Dananae, dar fostul jucator al Universitatii Craiova are mari probleme de ordin medical.

author avatar
Sebastian Stan
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger