AcasăSPORTAfla cine ii va inlocui pe Badea si Savulescu la Dinamo

Afla cine ii va inlocui pe Badea si Savulescu la Dinamo

Savulescu si Badea isi pregatesc iesirea din scena

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronul grupului de firme UTI, se pregateste sa investeasca in fotbal intr-o perioada in care multi finantatori dau bir cu fugitii.

Urdareanu, un afacerist care vrea in fotbal

In timp ce George Copos baga Rapidul in insolventa, Nicolae Badea si Dragos Savulescu negociaza vanzarea actiunilor pe care le detin la club. Cei doi oameni de afaceri poarta tratative cu miliardarul Tiberiu Urdareanu, patron al UTI Grup si fost general in sistem.

Savulescu si Badea isi pregatesc iesirea din scena

Ca o dovada a implicarii sale in fotbal sta decizia de modernizare a stadionului „Dinamo”, lucrare care va fi realizata de una dintre firmele lui Urdareanu. Deocamdata, certa este doar finantarea sectiei de rugby a clubului Dinamo, operatiune care se va derula incepand cu 1 ianuarie 2013.

Negoita nu mai vrea sa ramana unic investitor

Pus in garda de negocierile purtate pe axa Savulescu – Badea- Urdareanu, Ionut Negoita s-a repliat, ieri, anuntand intr-o conferinta de presa ca nu mai vrea sa ramana unic investitor la Dinamo, asa cum clama in urma cu o saptamana: „Nu as dori sa tin singur echipa, vreau sa ramanem impreuna in continuare, eu si domnii Badea si Savulescu. Imi doresc si mi-am dorit de la bun inceput sa continuam toti actionarii”. Dupa retragerea lui Dragos Savulescu, si presedintele Nicolae Badea vrea sa renunte, din cauza problemelor de sanatate, acelasi motiv care l-a convins si pe Cristi Borcea sa spuna „stop!”. In weekend, la o clinica privata din Istanbul, Nicolae Badea a fost operat la glanda tiroida, interventia chirurgicala decurgand fara probleme.

Laurentiu Teodorescu / Sebastian Stan

author avatar
eNational
1.767 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger