AcasăSPORTAfla cine este femeia care l-a facut pe "Micul Faraon" El Shaarawy...

Afla cine este femeia care l-a facut pe „Micul Faraon” El Shaarawy sa-si piarda mintile

Milan a obtinut doar un egal, 1-1, acasa, cu Napoli, in etapa a 32-a din Serie A, iar atacantul Stephan El Shaarawy, golgeterul echipei, a fost schimbat in repriza a doua, spre mirarea unui intreg stadion.

S-a vehiculat, imediat dupa meci, ca El Shaarawy a fost pedepsit astfel pentru noptile pierdute inainte de meci.

Oficialii lui Milan sustin ca nu se pune problema ca atacantul de origine egipteana sa fie un jucator care petrece mai mult decat oricare alt tanar de varsta sa.

Totusi, cei de la Milan recunosc ca El Shaarawy trece printr-o perioada mai delicata tocmai pentru ca ar fi indragostit.

Tanara care i-a sucit mintile lui El Shaarawy se cheama Ester Giordano si este PR-ul unui celebru club de noapte din Milano.

Interesant este ca, desi castiga 2,5 milioane de euro pe an la Milan si are un contract de publicitate extrem de avantajos cu Nike, El Shaarawy locuieste cu parintii si chiar a avut puterea sa posteze, pe un site de socializare, „mai fericit ca niciodata” langa o poza cu el si frumoasa Ester.

Se zvoneste chiar ca la Milano vor bate, cat de curand, clopotele de nunta, El Shaarawy fiind incurajat de fosti jucatori ai lui Milan precum Paolo Maldini sau Franco Baresi sa faca pasul cel mare tocmai pentru a fi linistit si as vedea cum se cuvine de viata sportiva.

author avatar
Cristi Ionita
2.156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger