AcasăSPORTAfla ce nume i-a pus Beckham fetitei sale

Afla ce nume i-a pus Beckham fetitei sale

De duminica, familia Beckham are un membru in plus

Victoria Beckham, fosta componenta a trupei Spice Girls, a devenit mamica pentru a patra oara. Diva a nascut in weekend o fetita care va primi numele Harper Seven.

De duminica, familia Beckham are un membru in plus

Bucurie mare in familia fostbalistului britanic David Beckham. Victoria, nevasta sportivului, a nascut duminica a patra oara, de data aceasta o fetita. Vestea a fost anuntata pe un site de socializare chiar de catre fericitul tatic, cel care a facut cunoscut si numele pe care il va purta micuta. Potrivit sportivului, fetita va fi botezata Harper Seven.

In ceea ce priveste primul prenume, acesta a fost inspirat , probabil de revista Harper´s Bazaar, pe care  Victoria o citeste cu religiozitate, in vreme ce al doilea a fost ales dupa numarul purtat de David pe tricou.

A nascut si Kate Hudson

Kate Hudson are un baietel cu rockerul Matt Bellamy

Victoria Beckham, insa, nu este singura diva care a nascut in weekend. A mai facut-o si actrita Kate Hudson. Aceasta a adus pe lume un baietel frumos si sanatos. Deocamdata, nici Kate, nici iubitul ei si tatal bebelusului, rockerul Matt Bellamy, nu au anuntat cum isi vor boteza odrasla.

 

 

 

 

author avatar
Alina Creanga
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger