AcasăSPORTAfla ce-l interesa pe Dorinel inaintea meciului cu CFR!

Afla ce-l interesa pe Dorinel inaintea meciului cu CFR!

Inaintea dezastrului cu CFR Cluj, tehnicianul a tinut neaparat ca pe site-ul clubului sa apara un comunicat referitor la actionarea in justitie a finantatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Dorinel s-a gandit doar la lupta cu Porumboiu

Dorinel Munteanu a fost foarte preocupat inaintea meciului cu CFR Cluj de alte probleme decat cele legate de confruntarea cu pricina. Cu cateva ore inaintea startului duelului de la Galati, Dorinel a insistat ca anuntul potrivit caruia il da in judecata pe Adrian Porumboiu pentru calomnie sa apara pe site. Problema a ajuns la urechile conducerii, care nici nu a vrut sa auda de asa ceva. „Ce anunt, domnule? Dorinel sa arate pe teren daca e blatist sau nu, sa arate acum daca poate, nu sa se tina de lupte pe Internet. Daca e antrenor mare, va demonstra asta cu CFR Cluj”, a sunat mesajul de la loja. Numai ca, decanul selectiilor la echipa nationala nu s-a lasat, insistand ca demersul sau sa devina oficial pana la startul jocului. Gurile rele spun ca intre conducerea tehnica si cea manageriala nu mai este coeziune, iar la Galati se vorbeste deja de mazilirea lui Munteanu, mai ales dupa infrangerea cu 0-4 in fata ardelenilor. Extrem de furios dupa consumarea partidei cu CFR, antrenorul Otelului i-a scos pe jucatori la alergare timp de 30 de minute. In plus, a hotarat ca elevii sai sa intre imediat in cantonament, pentru meciul cu FC Basel, din Liga Campionilor.

Otelul, ciuca batailor in Liga 1!

In timp ce trupa lui Dorinel lua patru goluri de la CFR Cluj, FC Basel – adversara de miercuri – se impunea categoric in deplasarea de la Geneva, 4-0 pe terenul rivalei Servette. Si celelalte doua formatii din grupa C au inregistrat victorii: Benfica a invins Vitoria Guimaraes cu 2-1, iar Manchester United, a spulberat Bolton, scor 5-0. Statistica arata ca Otelul este campioana cu cel mai slab start din ultimii ani. De-a lungul istoriei, doar Flamura Rosie Arad, in 1955, a mai avut un parcurs dezastruos, cu o victorie si doua remize dupa primele sase etape.

author avatar
Flavius Dobrescu
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger