AcasăSPORTAfla ce fotbalist a fost arestat din cauza lui Radoi

Afla ce fotbalist a fost arestat din cauza lui Radoi

Politia religioasa din Arabia Saudita l-a retinut pe fotbalistul columbian Juan Pablo Pino, deoarece acesta se plimba prin magazine etalandu-si un tatuaj cu portretul Mantuitorului Iisus.

Acesta este tatuajul pentru care a fost incriminat Pino

La inceputul acestui an, pe cand Mirel Radoi evolua la Al Hilal, se declansa un scandal de proportii in Arabia Saudita, dupa ce in timpul unui meci, fostul stelist si-a sarutat un tatuaj care reprezenta o cruce celtica. Un important cleric arab a cerut atunci expulzarea lui Radoi pe motiv ca este un exemplu negativ pentru tinerii musulmani. Dupa acest incedent, sauditii au instituit o lege, care interzice expunerea tatuajelor cu insemne religioase crestine.

Pino, ridicat de pe strada!

Pino avea tatuajele si pe vremea cand juca la Galata

Fost elev al lui Gica Hagi la Galatasaray, columbianul Juan Pablo Pino (24 de ani), care joaca la Al-Nasr, a fost arestat in timp ce se afla la cumparaturi cu sotia. Si asta dupa ce multe persoane au inceput sa-l insulte din cauza tatuajului, care il reprezinta pe Iisus Hristos, lucru care a atras atentia politiei religioase, insarcinata cu respectarea regulilor in regatul saudit.

Mirel Radoi a fost primul care a fost acuzat de sfidare a musulmanilor

Columbianul si sotia lui, care este insarcinata, au fost suiti intr-o masina si dusi la sediul politiei, dar au fost eliberati dupa interventia oficialilor de la Al-Nasr. Sotia fotbalistului s-a speriat foarte tare si i-a cerut lui Pino sa plece imediat din Arabia Saudita.

author avatar
Sebastian Stan
988 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger