AcasăSPORTAfla ce cadou de nunta a primit Ilie Nastase de la sefa...

Afla ce cadou de nunta a primit Ilie Nastase de la sefa Federatiei de Tenis

Ilie Nastase si Brigitte Sfat, viitoarea lui sotie

Fosta jucatoare a sesizat Directia Nationala Anticoruptie dupa ce s-au descoperit o serie de nereguli financiare in actele contabile ale Federatiei de specialitate.

Ilie Nastase si Brigitte Sfat, viitoarea lui sotie

Demersul Ruxandrei Dragomir vine la doar o zi dupa ce Ilie Nastase (65 de ani) a facut public anuntul casatoriei sale cu Brigitte Sfat (34 de ani), cei doi achizitionandu-si, deja, verighetele de la un bijutier parizian. In urma unui audit efectuat la Federatia Romana de Tenis, s-au descoperit nereguli in contabilitate, astfel ca imediat au fost sesizati procurorii anticoruptie.

Ruxandra Dragomir vrea cu orice pret sa-i vina de hac lui Ilie Nastase

Perioada verificata este 2001 – 2008 si coincide cu mandatul de presedinte la FR Tenis al lui Ilie Nastase. „In urma verificarilor efectuate, Federatia a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. In acest sens, astazi, 01.02.2012, FR de Tenis a sesizat DNA”, se mentioneaza intr-un comunicat remis presei de Ruxandra Dragomir.

Scandalul din 2008

Ilie Nastase a demisionat din functia de presedinte al FR Tenis acum patru ani, dupa declansarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis dintre Romania si Franta. Atunci, presa a scris ca Federatia ar fi „umflat” cheltuielile de organizare a intalnirii din cadrul Grupei Mondiale. Alegerile organizate la FR Tenis au adus o noua conducere, cu Ruxandra Dragomir in frunte. Din acel moment, cei doi s-au aflat intr-un conflict permanent.

„N-o sa ma cheme nici dracu’!”

De la Paris, Ilie Nastase se declara siderat de demersul Ruxandrei Dragomir si afirma ca niciun procuror nu-i va solicita sa vina la audieri. „La acel meci cu Franta, de la Sibiu, au fost tot felul de faze prin care fiecare si-a dat cu parerea, s-a scris despre coruptie inainte de a se verifica in ce fel au fost cheltuiti banii, in fine, nici nu vreau sa-mi mai amintesc. Ancheta facuta ulterior a dovedit ca fiecare ban a fost cheltuit cum trebuie, nu s-a comis nicio ilegalitate. Acum, eu ce vina am daca toti cretinii din tara asta se folosesc de numele meu?! Nu am ce sa fac, eu sunt la Paris acum. DNA-ul nu m-a chemat nicaieri si sunt convins ca nici dracu’ n-o sa ma cheme nici de-acum inainte!”, a declarat Ilie Nastase, convins ca sefa FR Tenis ii poarta sambetele: „Probabil ca domnisoara care nu are ce face pe la Federatia Romana de Tenis incearca sa-si faca publicitate pe numele meu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger