AcasăSPORTAfla care sunt posibilii inlocuitori ai lui Mircea Sandu la sefia FRF...

Afla care sunt posibilii inlocuitori ai lui Mircea Sandu la sefia FRF in viziunea lui Dumitru Dragomir

INLOCUITOR Popescu e favorit sa devina sef la FRF

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal sustine ca nu vizeaza postul „Nasului” la FRF, dar il nominalizeaza pe Gica Popescu drept posibil succesor. Valceanul are si alte variante.

INLOCUITOR Popescu e favorit sa devina sef la FRF

Pe lista imaginata de „Corleone” se mai regasesc numele fostilor internationali Ionut Lupescu si Gheorghe Hagi. „In decizia lui Sandu a contat si problema cu DNA-ul, cu sechestrul pus pe case. I-a ajuns si lui si a zis stop! Eu nu-mi doresc functia de la FRF nici daca primesc cadou Casa Poporului!”, spune Dragomir, la 24 de ore dupa anuntul lui Mircea Sandu de a nu mai candida in 2014 pentru un nou mandat.

PROIECT Hagi are treaba cu Viitorul

In opinia sefului LPF, „Gica Popescu este o solutie buna, el a mai candidat, dar ma gandesc si la Ionut Lupescu, de ce nu? Eu cred ca si Gica Hagi ar fi bine venit ca presedinte la FRF”. In ceea ce-l priveste, Dragomir afirma ca nu are de gand sa plece: „Eu nu ma retrag, asa cum a facut Mircea Sandu! Inca ma gandesc daca sa mai continui sau nu, sunt la acest stadiu si poate imi trebuie vreo 8-10 ani sa ma gandesc ce sa fac.

FUNCTIE Lupescu lucreaza acum la UEFA

FUNCTIE Lupescu lucreaza acum la UEFA

FUNCTIE Lupescu lucreaza acum la UEFA

Pana atunci, voi continua la LPF si voi candida si la viitoarele alegeri, in 2014″.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger