AcasăSPORTAfla amanunte incendiare despre baschetbalistul ucis la Giurgiu

Afla amanunte incendiare despre baschetbalistul ucis la Giurgiu

Americanul omorat in bataie la Giurgiu adora filmul „American Gangster”, mai cu seama stilul dur de viata din Harlem, cartierul rau famat al New York-ului.

Chauncey Hardy nu s-a sinchisit niciodata de eticheta „bad boy” primita in urma scandalurilor in care a fost implicat in adolescenta. Primele probleme le-a creat in 2005, pe cand avea doar 17 ani; era major, conform legislatiei de peste Ocean. Prins la furat din vestiarul Centrului Sportiv „Freeman Athletic”, apartinand Universitatii „Wesleyan”, Hardy a ajuns dupa gratii sub urmatoarele acuzatii: furt calificat si atac de gradul 3 asupra unui politist. „In loc sa lupte cu echipa liceului Xavier pentru titlul national, Hardy a fost exclus din lot, desi era cel mai bun jucator”, anuntat „The Hour” in urma cu sase ani. Singura concesie care i s-a facut a fost permisiunea de a finaliza studiile.

Interzis in NBA

Chauncey Hardy n-a putut face pasul spre NBA din pricina cazierului

Suspendarea nu l-a sinchisit catusi de putin, Hardy semnand inca de pe atunci un precontract cu Sacred Heart University. Debutul in liga universitara a insemnat titlul de cel mai bun jucator al sezonului (2006/ 2007) si alegerea sa in Dream Team-ul Conferintei de Est. Anul urmator, n-a lipsit in niciunul dintre cele 32 de meciuri, iar in 2009 a atins borna celor 1000 de puncte reusite in cariera. Totusi, din pricina cazierului capatat inca din liceu, lui Chauncey Hardy i s-au inchis toate usile catre NBA.

„I love Harlem”

Are peste 1000 de puncte reusite pentru Sacred Heart University

Desi nascut in Connecicut, Hardy era indragostit de New York si nu de putine ori si-a manifestat simpatia pentru locuitorii din Harlem. De altfel, filmul preferat al fostei vedete de la CSS Giurgiu era „American Gangster”, cu Denzel Washington in rolul principal; actiunea peliculei se petrece in faimosul cartier new-yorkez si are in prim plan incercarea unui procuror de a aduce in fata judecatorului cel mai mare dealer de droguri.

Trupul va fi repatriat in State

In pofida celor spuse de Carmen Tocala, presedintele FR Baschet, familia fostului jucator a solicitat repatrierea trupului neinsufletit. De acest lucru se va ocupa Onnalisa Hardy, una dintre cele doua surori ale sale.

Similitudini cu cazul „Marian Cozma”: Un club de noapte, o fata, mai multi rromi si o crima

Chauncey Hardy s-a simtit bine in clubul "Emotionne"

In „Emotionne”, „niciodata nu ne-am mai confruntat cu astfel de probleme”, se jura patronul discotecii, Cosmin Marciu.

Impreuna cu doi amici, sarbatorind victoria cu Dinamo

Incidentul din clubul giurgiuvean ar fi pornit de la un gest comis de sportivul american: Chauncey Hardy si-ar fi pus sapca pe capul unei tinere, Alina pe numele ei, atragandu-si, astfel, reprosuri din partea lui Ionut Adrian Tanasoaia.

Fetele frumoase n-au lipsit din preajma sportivului american

Intre cei doi a avut loc o cearta, in timpul careia baschetbalistul a primit un pumn in plina figura, cazand pe spate si lovindu-se cu capul de pardoseala.

Un "cocktail" periculos: fete sexy si whisky

Ieri, administratorii clubului „Emotionne” au postat pe „Facebook” mai multe fotografii din noaptea de sambata spre duminica, iar in ele apare si Hardy, binedispus si inconjurat de numeroase fete.

Ionut Adrian Tanasoaia are „avocat de avocat”: Aparat de un „greu” al filialei PSD Giurgiu

Ionut Tanasoaia nu are niciun fel de emotii si isi pune toate sperantele in avocatul Emil Vuca

Principalul suspect al crimei din clubul „Emotionne” este un apropiat al interlopilor locali, in dese randuri fiind vazut in compania membrilor clanului „Butoane”.

Emil Vuc

Ionut Adrian Tanasoaia nu are niciun fel de emotii si este sigur ca faima avocatului sau ii va aduce libertatea, dupa ce, ieri, judecatorii au decis retinerea sa pentru urmatoarele 29 de zile. Emil Vuca trece drept seful PSD-istilor din Giurgiu si se declara un rival al primarului Lucian Iliescu. Membru al „Rotary Club” si presedinte al „Asociatiei Centrul de Mediere Giurgiu”, consilierul local Vuca deruleaza afaceri in Zona Libera Giurgiu. „Din ce am discutat cu clientul meu, am inteles ca Ionut a incercat sa se apere de un atac al lui Chauncey. E diferenta semnificativa de talie intre cei doi, clientul meu are 1,65 inaltime si nu este solid. Practic, Ionut i-ar fi cerut sportivului sa-i lase prietenii in pace, am inteles ca acesta se luase de una dintre fete… Americanul nu a inteles si a incercat sa-l loveasca, iar clientul meu s-a aparat si l-a impins, Chauncey lovindu-se la cap”, au fost primele cuvinte rostite de avocatul Vuca.

Amic cu "smecherii" din Giurgiu

Pe de alta parte, Tanasoaia se mandreste si cu prietenia care-l leaga de membrii clanului „Butoane”. Pe reteaua de socializare „Facebook”, Tanasoaia apare in poze alaturi de „Floricel” si „Ciulin”, doi diintre fiii liderului acestei grupari.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger