AcasăSPORTAfara cu arbitrul Tudor din fotbal!

Afara cu arbitrul Tudor din fotbal!

Dincolo de pedepsele sportive care vor fi aplicate jucatorilor recalcitranti din derbiul Ardealului, cea mai buna decizie pe care ar putea-o lua FRF si LPF ar fi excluderea din fotbalul romanesc a „centralului” Alexandru Tudor. Arbitrul bucurestean a ingropat inca o data un meci din campionatul intern prin intransigenta sa de-a dreptul bolnavicioasa.

Alexandru Tudor a pus capat meciului "U" Cluj - CFR in minutul 27

„Arbitri nostri fac pe ei in pantaloni atunci cand apar situatii un pic mai grele de gestionat”. Concluzia lui Dumitru Dragomir, trasa dupa „U” – CFR, reflecta insasi realitatea fotbalului romanesc. Marti seara, bucuresteanul Alexandru Tudor si-a incordat muschii pe „Cluj Arena” si a pus la colt derbiul Ardealului, o partida care depaseste cu mult granitele sportului.

La fel ca in 2007, cand a vrut sa opreasca un Rapid – Steaua, invocand aruncarea a catorva scaune in teren, cel supranumit „Brad Pitt” a facut uz de regulamente oprind un joc dupa o altercatie pe tunelul de acces catre vestiare. Culmea, tensiunea de la Cluj fusese creata chiar de Alexandru Tudor, care in minutul 25 a inventat un penalty in favoarea CFR-ului, de aici si pana la violentele fizice ulterioare nefiind decat un pas. Spre binele fotbalului romanesc, organismele abilitate care vor analiza incidentele de la „U” – CFR ar trebui sa-i retraga lui Alexandru Tudor dreptul de a-si exercita meseria.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger