AcasăRecomandariAfaceristul Gruia Stoica anunta ceea ce "National" a publicat inca din 9...

Afaceristul Gruia Stoica anunta ceea ce „National” a publicat inca din 9 martie: „Negociez pentru cumpararea Rapidului”

Miliardarul Gruia Stoica a confirmat, marti, informatia publicata in exclusivitate de „National” pe 9 martie privind negocierile purtate cu George Copos pentru achizitionarea clubului de fotbal Rapid Bucuresti.

Gruia Stoica are o companie cu 9000 de angajati

Dupa ce George Copos a negat, luni, ca duce tratative cu Gruia Stoica, omul de afaceri cu o avere estimata la 500 de milioane de euro l-a dat de gol, ieri, pe inca patronul Rapidului. Intr-un comunicat de presa, boss-ul „Grampet Group” (holding cu 9000 de angajati si puncte de lucru in multe tari de pe glob!) admite ca echipa giulesteana este o tentatie, dar vrea mai intai sa afle care sunt problemele reale financiare si de ordine economic cu care se confrunta clubul. „A existat o invitatie la dialog din partea domnului George Copos pentru cumpararea clubului de fotbal Rapid, invitatie pe care am onorat-o cu placere, dar care inca nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizam in continuare propunerea facuta. Lucrurile sunt inca fluide, iar o decizie nu este inca cristalizata. Cu siguranta, insa, ca nu voi decide sa preiau clubul de fotbal Rapid fara un audit amanuntit. Sutele de mii de fani ai Rapidului, dar si cei aproximativ 9.000 de angajati ai «Grampet Group» merita o decizie atent cantarita”, se mentioneaza in comunicatul semnat de Gruia Stoica.

George Copos cauta cu disperare oameni interesati sa cumpere Rapidul

Tot ieri, pe piata a aparut zvonul ca George Copos discuta si cu moldovenii Calin si Gheorghita Bultoc, proprietarii firmei de taximetrie „Meridian” si buni prieteni cu antrenorul Ioan Andone.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger