AcasăSPORTAEK Larnaca, mai tare ca vedetele Frantei

AEK Larnaca, mai tare ca vedetele Frantei

Echipa din Ghencea bate recodul de audienta pe cel mai mare stadion al tarii, partida cu cipriotii jucandu-se cu casa inchisa. Calificarea „ros-albastrilor” este pusa in pericol de Schalke.

"Dodel" Tanase este cel mai in forma stelist

O victorie cu Dinamo a fost suficienta pentru a readuce Steaua in inimile suporterilor. Fanii au uitat ca echipa nu mai joaca in Ghencea si au luat cu asalt casele de bilete. Pentru duelul cu AEK Larnaca, primele s-au vandut tichetele cele mai scumpe, care au costat in jur de 150 de euro.

„Puteam sa umplem trei «Arene Nationale» !

Fanii Stelei vor umple stadionul

Oficialii stelisti erau disperati, ieri, de cererea de bilete. „Nu mai avem niciun bilet la VIP. Puteam sa umplem trei «Arene Nationale» la ce interes a fost pentru meciul asta”, a precizat Teia Sponte. Recordul de audienta pe „National Arena” il detine partida inaugurala a stadionului, duelul Romania-Franta (scor 0-0) cand numarul spectatorilor a fost de 49.182. In aceasta seara, partida decisiva dintre Steaua si AEK Larnaca se va juca, in premiera, cu casa inchisa, epuizandu-se cele 52.000 de tichete scoase la vanzare. Stelisti au nevoie de victorie diseara pentru a merge in primavara europeana, dar au nevoie si de un ajutor de la Schalke, care nu trebuie sa piarda la Haifa.

Schalke a ajuns in Israel fara antrenor si fara tandemul Raul-Huntelaar

Echipa lui Ilie Stan isi punea mari sperante intr-un rezultat pozitiv din partea lui Schalke 04 in confruntarea cu Maccabi Haifa. Din pacate pentru romani, nemtii s-au deplasat in Israel fara vedetele Raul si Huntelaar, dar si fara antrenor principal, Huub Stevens invocand unele probleme de familie. Drept urmare, casele de pariuri au schimbat cotele, iar Schalke are acum a doua sansa in meciul cu Maccabi.

author avatar
Sebastian Stan
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger