AcasăSPORTAdversarul pugilistului Cristian Ciocan a rezistat doar 18 minute: neamtul din Pechea...

Adversarul pugilistului Cristian Ciocan a rezistat doar 18 minute: neamtul din Pechea a batut un „gravid” si viseaza la Klitschko!

Bogdan Dinu este neinvins la profesionisti

L-a rapus, vineri seara, pe Alexey Mazikin, poate cel mai mare bautor de bere al Ucrainei, iar acum pugilistul Cristian Ciocan isi face planuri pentru o lupta cu oricare dintre fratii Klitschko.

Ciocan (dreapta) i-a rupt suncile lui Mazikin (SURSA FOTO: viata-libera.ro.)

Dupa Serdar Uysal (42 de ani) si Danny Williams (40 de ani) – ultimul recomandat drept boxerul care l-a facut KO pe Mike Tyson …undeva in epoca de piatra! -, Cristian Ciocan (25 de ani) si-a ales un „junior” pentru gala de vineri seara, de la Galati.

Bogdan Dinu este neinvins la profesionisti

Astfel, neamtul de origine romana s-a batut cu ucraineanul Alexey Mazikin, „doar” 38 de ani si vreo 13 primaveri mai multe decat Ciocan. Desi informat ca PRO TV va transmite „supergala” de la Dunare, Mazikin a urcat in ring afisand o burtica demna de o gravida in luna a noua; la jumatatea luptei, a abandonat glorios. Chiar si cu un asemenea oponent, o victorie ramane o victorie, iar Cristian Ciocan tocmai ce-a poposit pe locul 6 in clasamentul greilor din versiunea WBO, nu HBO!

Consateanul lui Lucian Bute se lauda acum ca, dupa ce l-a speriat de moarte pe ucraineanul Mazikin, este pregatit sa faca acelasi lucru cu Dereck Chisora si David Haye. „Ambii m-au contactat pentru un meci”, a dezvaluit Ciocan. „Neamtul” nu se opreste aici, are planuri mari, obiectivul sau este o lupta cu unul dintre fratii Klitschko, nu conteaza care dintre ei. Pana sa-si masoare fortele cu greii lumii, Cristian Ciocan ar trebui sa accepte provocarea lui Bogdan Dinu, celalalt „greu” al Romaniei! Desi pana acum a refuzat toate ofertele care i-au fost facute, poate ca Ciocan va gasi curajul sa lupte cu Dinu pentru titlul neoficial de „greul greilor din Romania”.

author avatar
Cristi Ionita
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger