AcasăSPORTAdversarul lui Bute se insoara cu “bomba sexy”

Adversarul lui Bute se insoara cu “bomba sexy”

Boxeurul britanic pozeaza des alaturi de frumoasa Rachael

Carl “Cobra” Froch, adversarul lui Lucian Bute din 26 mai, de la Nottingham, se iubeste de aproape patru ani cu superbul model britanic Rachael Cordingley. Cei doi au stabilit sa faca nunta in vara acestui an.

Boxeurul britanic pozeaza des alaturi de frumoasa Rachael

Carl (35 de ani) si Rachael (25 de ani) s-au cunoscut in 2008, la o petrecere. Pugilistul are puterea sa recunoasca faptul ca relatia a inceput din intamplare.

Rachael Cordingley, viitoarea Doamna Froch

“Tocmai eram la capatul unei legaturi incheiate destul de urat, iar prietenul care a dat cheful a spus ca ar vrea sa ma cupleze cu o fata care sigur ma va cuceri. La inceput nu l-am crezut, dar pana la urma totul a iesit foarte bine, iar eu si Rachael ne iubim foarte mult”. Desi nunta va fi abia in vara, cei doi au deja un baietel de doi ani, Rocco. Froch a anuntat pentru prima data ca a devenit tatic in editorialul pe care il semneaza in “Nottingham Evening Post”, cel mai important ziar din orasul natal. Rachael Cordingley, femeia care a imblanzit “Cobra”, este de loc din Liverpool, bruneta laudansu-se ca a fost plina de energie inca din copilarie, practicand inot, squash, atletism si golf.

10 saptamani fara sex inaintea fiecarui meci

Boxeur profesionist din 2002, Carl Froch spune ca este foarte dificil sa incasezi o caruta de pumni in cap, dar crede ca perioada cea mai grea este cea in care are interzis la sex. Ramane intrebarea “Cine o consoleaza pe frumoasa Rachael?”, daca ne gandim ca britanicul trebuie sa stea fara sex cate 10 saptamani inaintea fiecarui meci si a avut si cate trei sau chiar patru meciuri pe an. Britanicul nu dezarmeaza. El afirma ca iubita i-a fost alaturi chiar si in momentele cele mai dificile. Ambii sunt “pasari de noapte” si adora sa urmareasca filme pana la 4 dimineata, pelicula favorita a lui Froch fiind “Gladiatorul”, cu Russell Crowe in rolul principal.

Si pe Bute l-ar bate gandul!

Lucian Bute si Elena Aprozeanu

Lucian Bute (32 de ani), campionul mondial IBF la supermijlocie, s-ar putea insura si el in 2012. Bute are o relatie perfecta cu Elena Aprozeanu (27 de ani), cei doi cunoscandu-se tot in 2008. Nasul de cununie al celor doi ar urma sa fie Emanoil Savin, primarul Bustenilor, cel care a si declarat ca le va organiza viitorilor miri o nunta ca-n povesti.

author avatar
Cristi Ionita
4.667 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger