AcasăSPORTAdversarul lui Bute era sa-si omoare tatal

Adversarul lui Bute era sa-si omoare tatal

Boxeurul britanic Carl Froch, adversarul lui Lucian Bute din 26 mai, de la Nottingham, avea de mic copil un comportament inclinat spre violenta.

Presa britanica il compara pe Froch cu un “Warrior” (Razboinic)

Provenit dintr-o familie de evrei polonezi, “care au fost obligati in permanenta sa lupte pentru supravietuire”, Carl Froch a recunoscut, intr-un interviu acordat celor de la “OK! Magazine”, ca a fost de la varsta frageda un personaj violent.

Cu un asemenea arc era sa-si omoare Froch tatal

Britanicul si-a dorit dintotdeauna sa devina un sportiv de performanta, dar a renuntat rapid la o posibila cariera de fotbalist la Nottingham Forest pentru ca se batea prea des cu coechipierii. Froch povesteste ca incidentul cel mai teribil din viata sa a avut loc atunci cand avea 8 ani.

Sageata i-a strapuns bratul si i-a rupt osul

Carl obisnuia sa mearga impreuna cu Frank, tatal sau, in padure, unde cei doi isi incercau talentele la tir cu arcul. Intr-o zi, insa, actualului boxeur i s-a parut distractiv sa indrepte arcul catre parintele sau si sa lanseze o sageata. Froch a vrut doar sa-si sperie tatal, dar incidentul s-a transformat intr-o adevarata tragedie. Sageata se indrepta spre gatul lui Frank, care a ridicat bratul in ultimul moment, pentru a se apara, iar vergeaua de lemn i-a strapuns bratul si i-a spart osul.

O noapte in coma

Tatal lui Froch a fost transporat de urgenta la spital, unde a stat o noapte in coma indusa si a avut nevoie de mai multe interventii chirurgicale. Froch a mai precizat ca, inainte de a-si face un nume in box, a fost implicat in diferite batai cu arme albe in Nottingham-ul natal si chiar a fost atacat cu un topor de un barbat care voia sa-i fure bicicleta. Lucian Bute si Carl Froch se vor infrunta pe 26 mai, in Nottingham, campionul roman urmand sa-si puna in joc, pentru a 10-a oara, centura de campion mondial al categoriei supermijlocii in versiunea IBF.

author avatar
Cristi Ionita
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger