AcasăSPORTAdversarul lui Bute a sosit in Romania

Adversarul lui Bute a sosit in Romania

Jean Paul Mendy a sosit in Romania cu o cursa de la Paris care a avut 40 de minute intarziere. Francezul il infrunta, sambata, pe Lucian Bute, lupta in care romanul isi va pune in joc centura cu diamante.

„Sunt pentru a treia oara in Romania. Prima data am fost in 1996. Am venit pentru a infrunta un campion, la el acasa, in Romania. Stiu ca va fi dificil, dar sunt pregatit ca atare. Este un meci dificil, asa ca nu conteaza cum voi castiga. Nu am un plan pentru meci, va fi in functie de feeling”, a declarat Mendy. Referitor la faptul ca a fost acuzat de mai multi adversari pentru stilul sau nesportiv, Mendy a afirmat: „Lumea boxului ma cunoaste, nu am fost descalificat niciodata, nu am fost niciodata un «bad boy», ca alti pugilisti francezi”.

Pugilistul francez, in varsta de 37 de ani, si-ar fi dorit ca dupa meciul de sambata sa poata vizita Romania: „As vrea sa raman dupa meci si sa vizitez Romania, dar nu imi permite timpul”.

Jean Paul Mendy va sustine un antrenament public, marti, de la ora 13.00, la AFI Cotroceni, la o ora dupa cel al lui Bute. Miercuri, ora 12.00, va avea loc conferinta de presa comuna Lucian ButeJean Paul Mendy. Vineri, la ora 12:00, va avea loc cantarul oficial.

[nggallery id=51]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger