AcasăSPORTAdversarul lui Bute se pregateste cu un antrenor care dopeaza sportivii!

Adversarul lui Bute se pregateste cu un antrenor care dopeaza sportivii!

Jean Pascal vrea sa fie "upgradat" pe Angel "Memo" Heredia

Canadianul Jean Pascal este dispus sa recurga la orice gest pentru a castiga lupta cu Lucian Bute, din 25 mai, de la Montreal. Pentru asta, l-a adus in staff-ul sau pe controversatul antrenor Angel „Memo” Heredia.

Jean Pascal vrea sa fie "upgradat" de Angel "Memo" Heredia

Cea mai asteptata gala de box din istoria Canadei starneste un interes urias in randul fanilor acestui sport. Insa, nu doar ei asteapta cu nerabdare lupta dintre Jean Pascal si Lucian Bute, ci si cei doi pugilisti. Canadianul de origine haitiana vrea cu orice pret sa-l bata pe roman si pentru asta este dispus sa intre pe mana antrenorului Angel „Memo” Heredia, o adevarata legenda in lumea boxului. Absolut totii elevii sai si-au imbunatatit intr-un ritm uimitor masa musculara, existand suspiciuni chiar ca Heredia isi dopeaza sportivii, dandu-le substante interzise. De remarcat ca ultima mare victorie din boxul profesionist – KO-ul lui Juan Manuel Marquez la filipinezul Manny Pacquiao – l-a avut in prim plan pe Angel „Memo” Heredia, adus de boxerul mexican sa-i fie antrenor special pentru aceasta lupta.

Angel "Memo" Heredia

Pe de alta parte, intr-un interviu acordat presei canadiene, Jean Pascal a prefatat astfel meciul cu Lucian Bute: „Romanul este mai tehnic decat bine, dar eu sunt mult mai rapid si am un joc de picioare mai bun”. Gala dintre cei doi este programata pe 25 mai, la Montreal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger