AcasăSPORTAdversarele Stelei din Europa League sunt bune incasatoare

Adversarele Stelei din Europa League sunt bune incasatoare

Repartizata alaturi de VFB Stuttgart (Germania), FK Molde (Norvegia) si FC Copenhaga (Danemarca) in Grupa E, Steaua pare sa aiba un culoar favorabil catre primavara europeana, daca luam in calcul rezultatele inregistrate de adversare weekendul trecut.

Desi reprezentanta unui fotbal puternic, Stuttgart are un inceput mizerabil de sezon in 1. Bundesliga. Trupa lui Markus Babbel a suferit, duminica seara, o corectie usturatoare din partea celor de la Bayern Munchen, 1-6. A fost a doua infrangere suferita de Stuttgart in actualul sezon, VFB ocupand cu brio ultimul loc al clasamentului. Ulreich – Sakai, Tasci, Maza, Boka – Kvist, Gentner – Harnik, Hajnal, Okazaki – Ibisevic sunt cele 11 victime umilite de Thomas Muller si compania.

Nici norvegienii de la FK Molde nu o duc mai bine, trupa antrenata de legendarul Ole Gunnar Solskjaer pierzand, cu 1-4, disputa cu Brann Bergen din deplasare. In urma acestei infrangeri, Molde a pierdut sefia clasamentului, dupa 19 etape, in fata celor de la Stromsgodset. Solskjaer i-a folosit, la Bergen, pe Espen Pettersen, Angan, Diouf, Eikrem, Forren, Gatt, Hoseth, Hussain, Rindaroy, Simonsen si Vatshaug.

Nu in ultimul rand, FC Copenhaga a reusit doar un 2-2 la Odense, desi era cotata clar ca favorita. Ariel Jacobs, antrenorul viitoarei adversare a Stelei, i-a folosit pe Wiland – Jacobsen, Ottesen, Sigurdsson, Bengtsson – Bolanos, Kristensen, Claudemir, Jorgensen – Santin, Cornelius. Primul meci al Stelei din grupele Europa League va fi pe 20 septembrie, la Stuttgart.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger