AcasăSPORTAdversarele Romaniei au gafait in amicale

Adversarele Romaniei au gafait in amicale

Mevlut a salvat onoarea Turciei cu Danemarca

Victoria obtinuta de tricolori in fata Belgia ne repune increderea in functiune, mai ales in conditiile in care Olanda, Turcia si Ungaria – adversarele noastre din preliminarii – au clacat in ultimele partide de verificare din 2012.

Mevlut a salvat onoarea Turciei cu Danemarca

Fara Huntelaar si Van Persie, Olanda n-a stiut sa atace in amicalul cu Germania, lipsita si ea de aportul celor mai buni marcatori, Gomez si Klose. Astfel, intalnirea de pe „Amsterdam Arena” s-a incheiat nedecis, 0-0.

Robben (portocaliu) a avut o evolutie stearsa cu Germania

Ungaria a pierdut, scor 0-2, meciul cu Norvegia de pe teren propriu, amical care a demonstrat ca vecinii nostri trebuie sa-si imbunatateasca apararea pentru a putea visa la Brazilia 2014. Nielsen (’39) si Abdellaoue (’79) au pus la respect defensiva maghiara.

Defensiva maghiara a fost depasita deseori de fotbalistii norvegieni

Nici Turcia nu a stralucit, otomanii obtinand doar un 1-1, „acasa”, cu Danemarca, meci in care Erdinc (’69) si Bendtner (’65) si-au trecut numele pe lista marcatorilor. Estonia si Andorra, outsiderele grupei din care face parte Romania, au batut si ele pasul pe loc. Balticii au pierdut, cu 1-2, amicalul cu Emiratele Arabe Unite, iar Andorra a fost invinsa, cu 0-2, de Islanda.

author avatar
Cristi Ionita
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger