AcasăSPORTAdversarei Ekranas i se rupe de calificarea in Europa League: Deschid casele...

Adversarei Ekranas i se rupe de calificarea in Europa League: Deschid casele de bilete cu patru ore inaintea meciului cu Steaua

Galeria lituanienilor de la Ekranas

Organizatorii partidei din play-off-ul Europa League, dintre Ekranas si Steaua, au anuntat ca tichetele de acces in stadion vor fi scoase la vanzare abia astazi, incepand cu ora 16.30. Partida incepe la la 20.30!

Galeria lituanienilor de la Ekranas

Pentru ca nu pot disputa meciuri in Europa League pe arena din orasul Panevezys, Ekranas joaca partidele considerate „acasa” la Vilnius, pe „LFF Stadium”, arena cu o capacitate de 5.500 de locuri.

Biletele la meciul Ekranas - Steaua costa maximum 6 euro

Inca de luni, clubul Ekranas a pus in vanzare biletele pe online, dar la stadion vor fi comercializate abia de azi, incepand cu ora 16.30, adica inainte cu patru ore de startul confruntarii cu Steaua. Billetele sunt de doua valori, 15 litas si 30 litas, aproximativ 3, respectiv 6 euro. Pana ieri se vandusera online sub 500 de bilete.

„Armata Ultra” versus „Prima Armata”

Daca stadionul se va umple, jucatorii lui Reghecampf vor avea o mare surpriza la Vilnius, deoarece galeria celor de la Ekranas este „echipata” identic cu cea a Stelei. „Pirmoji Armada” are un arsenal copiat parca dupa ceea ce era, in urma cu 15 ani, „Armata Ultra”, cea mai importanta factiune a galeriei steliste.

author avatar
Sebastian Stan
532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger