AcasăRecomandariAdversara Stelei a „trantit” la pariuri patru meciuri. Steaua Rosie, „doar” doua!

Adversara Stelei a „trantit” la pariuri patru meciuri. Steaua Rosie, „doar” doua!

Daca in Romania procurorii au anchetat doar transferurile de fotbalisti, la sarbi s-a ajuns pana la meciurile trucate pentru castiguri la pariuri.

Blic scrie ca nu toate jocurile lui Partizan au avut parte de dueluri incrancenate

Iar in vizorul oamenilor legii au ajuns inclusiv cele mai titrate cluburi din Serbia, Steaua Rosie si Partizan Belgrad. Ultima echipa vine maine la Bucuresti pentru meciul cu Steaua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
Cu toate ca la mijloc este o miza de milioane de euro, pentru presa din tara vecina nu conteaza absolut deloc. Demascarea blaturilor pare sa fie sport national in aceste zile. Ieri, „Blic” a scris: echipa Partizan este implicata in patru jocuri trucate, iar Steaua Rosie in doua. Toate aceste confruntari sunt anchetate de procurori, plangerea fiind depusa chiar de Federatia Sarba de Fotbal! „Uneori, casele de pariuri suspecteaza anumite meciuri din Serbia si le blocheaza. Daca nu complet, macar unele variante de pariere. De exemplu, 1 pauza/ 2 final sau 2 pauza/ 1 final. Ori blocheaza miza pe numarul de goluri inscrise, s-a aratat in materialul tabloidului „Blic”, care publicat si cateva astfel de intalniri „amicale” suspecatet de procurori. Incriminate sunt partidele Partizan Novi Pazar 4-3 (1-2 la pauza/ din 2013), OFK Belgrad – Partizan, scor 1-3 (1-0 la pauza/ din 2012), Partizan – Smederevo, scor 5-3 (2-1 la pauza/ din 2010) si Bezanija – Partizan, scor 3-4 (3-1 la pauza/ din 2006).
Suspiciunile anchetatorilor au fost declansate de recentul joc disputat de Steaua Rosie cu OFK Belgrad, in noua editie de campionat. La pauza, OFK conducea cu 2-0, dar cei de la Steaua Rosie au marcat de sase ori in repriza secunda,
patru dintre goluri fiind reusite intre minutele 45 si 55!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger