AcasăSPORTAdversara lui Dinamo a fost umilita de Florescu - VIDEO

Adversara lui Dinamo a fost umilita de Florescu – VIDEO

Vorskla Poltava, adversara lui Dinamo din play-off-ul Europa League, a pierdut, cu 2-0, meciul cu Arsenal Kiev de pe teren propriu, din etapa a cincea a campionatului de fotbal al Ucrainei.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 44, cand internationalul roman Gheorghe Florescu a reusit poate cel mai frumos gol al carierei.

Plecat din propria jumatate de teren, Florescu a luat actiunea pe cont propriu, a facut o cursa de 50 de metri, a fentat un adversar din glezna si l-a invins pe Dolganski cu un sut fabulos de la 20 de metri, direct in vinclul din coltul lung.

Veteranul Maxim Satkih a marcat, in prelungirile primei reprize, al doilea si ultimul gol al partidei, Arsenal impunandu-se, cu 2-0, pe terenul pe care va evolua Dinamo pe 18 august.

Florescu a fost integralist la oaspeti, iar Mazilu a evoluat 74 de minute, fiind inlocuit cu Kovpak. Soava a ramas pe banca de rezerva la Arsenal Kiev.

Vorskla Poltava a evoluat cu Dolganski, Kurilov, Selin, Cernakov, Dallku, Markoski, Krasnoperov, Rebenok, Zakarliuka, Bezus si Osipenko. Pe parcurs au mai intrat Sachko si Krivoseienko.

In urma acestui rezultat, Vorskla a retrogradat pe locul al cincilea in clasament, Arsenal Kiev fiind una dintre echipele care au depasit-o.

Sahtior Donetk ramane lider in Ucraina, dupa ce s-a impus, cu 2-0, in disputa cu Krivbas Krivoi Rog. Marea rivala Dinamo Kiev a urcat pe locul al doilea, dupa 2-0 cu Karpaty Lvov.

[youtube]ROqWF180nj4[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger