AcasăSPORTAdversara CFR-ului i-a imprumutat pe Cris si Kolo Toure. Galata plateste doar...

Adversara CFR-ului i-a imprumutat pe Cris si Kolo Toure. Galata plateste doar salariile

Cris poate fi transferat definitiv de Galata in vara lui 2013

Gandind ca echipa sa are de disputat meciuri extrem de dificile in grupele Champions League, inclusiv o dubla cu CFR Cluj, Fatih Terim a decis sa-si betoneze defensiva aducand doi fotbalisti cu experienta: Cris si Kolo Toure.

Cris poate fi transferat definitiv de Galata in vara lui 2013

Antrenorul Galatei este nemultumit de evolutia elevilor sai din aparare, campioana Turciei incasand, in medie, doua goluri la fiecare meci oficial disputat in startul acestui sezon. Desi se bazeaza pe jucatori consacrati, precum Hakan Balta, Emanuel Eboue, Tomas Ujfalusi sau Sabri Sarioglu, Terim a decis ca mai este loc de imbunatatiri si a acceptat ca baskanii sa-i aduca, sub forma de imprumut pe un an, pe Cris (Olympique Lyon) si Kolo Toure (Manchester City).

Kolo Toure s-a obisnuit cu miliardarii in perioada petrecuta la City

Desi primul are aproape 300 de meciuri jucate in Franta, iar cel de-al doilea detine peste 400 de meciuri disputate in Premier League, Galatasaray nu da niciun ban pe cei doi, avand doar obligatia de a le achita salariile. Afacerea este considerata a fi una de mare succes pe „Turk Telecom Arena” , mai ales ca gruparea turca a spart in aceasta vara 23 de milioane de euro pentru aducerea a sase jucatori: Hamit Altintop, Dany Nounkeu, Umut Bulut, Burak Yilmaz, Nordin Amrabat si Felipe Melo. Orientativ, CFR Cluj a investit aceeasi suma, 23 de milioane de euro, in transferurile efectuate in ultimii sase ani. Partidele dintre ardeleni si Galatasaray se vor disputa pe 23 octombrie, la Istanbul, si pe 7 noiembrie, la Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger