AcasăSPORTAdversar incomod pentru Astra Giurgiu in Europa League

Adversar incomod pentru Astra Giurgiu in Europa League

Astra Giurgiu va intra in focurile Europa League inca din primul tur preliminar, formatia antrenata de Daniel Isaila urmand sa dea piept, pe 4 si 11 iulie, cu slovenii de la NK Domzale, intr-o dubla mansa extrem de dificila.

Tragerea la sorti a fost dezamagitoare pentru Astrali, NK Domzale fiind cea mai bine cotata dintre outsiderele din primul tur preliminar al Europa League.

Antrenata de sarbul Stevan Mojsilovic, Domzale a castigat titlul in Slovenia, in 2007 si 2008, dar a incheiat abia pe locul 3 sezonul 2012-2013.

Vedetele echipei sunt Darko Zec (international sloven de tineret), Nejc Skubic (international sloven de tineret trecut pe la Otelul Galati in 2011), croatul Drago Gabric (cinci selectii la nationala, fost jucator la Trabzonspor) si internationalul muntenegrean Drasko Bozovic.

NK Domzale are de partea ei experienta europeana, formatia slovena avand cateva rezultate interesante in palmares: 1-0 cu VFB Stuttgart (2005), 2-1 la Hapoel Tel Aviv (2006) si 2-1 la FK Tirana (2007).

Totusi, Dinu Gheorghe, presedintele Astrei, este increzator in sansele echipei de a se califica mai departe, mai ales ca giurgiuvenii sunt pe punctul de a aduce cativa fotbalisti cu experienta precum Cristi Oros, Nicolae Grigore sau Vasile Maftei.

De la ora 15.30 va avea loc tragerea la sorti pentru turul II preliminar al Europa League. Din respectiva faza a competitiei intra in focuri Petrolul Ploiesti, Pandurii Targu Jiu, dar si Rubin Kazan, Standard Liege sau Trabzonspor.

author avatar
Cristi Ionita
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger