AcasăSPORTAdrian Porumboiu: "Devin dobitoc daca merg mai departe cu FC Vaslui"

Adrian Porumboiu: „Devin dobitoc daca merg mai departe cu FC Vaslui”

Adrian Porumboiu il acuza pe Arpad Paszkany de blaturi si aranjamente cu arbitrii

Finantatorul formatiei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, si-a anuntat, miercuri, intentia de a se retrage de la echipa moldava dupa infrangerea cu Rapid, scor 2-3, si scandalul care a fost inaintea acestei partide, afirmand ca va ceda formatia gratis Consiliului Local.

Adrian Porumboiu il acuza pe Arpad Paszkany de blaturi si aranjamente cu arbitrii

„Mai am un pic si devin dobitoc daca merg mai departe cu FC Vaslui. Nu numai ca am gandul acesta, dar a si prins radacini. E o idee care va deveni realitate intr-un timp relativ scurt. O sa las echipa la Consiliul Local. Nu o sa-i coste nimic. Dau totul gratis”, a declarat Porumboiu.

Finantatorul vasluienilor vine aceasta intentie, de a ceda echipa Consiliului Local, dupa ce FC Vaslui a pierdut, marti seara, partida cu Rapid Bucuresti, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, cu scorul de 2-3 (1-2). Totodata, Porumboiu i-a acuzat pe oficialii Rapidului ca au contactat o serie de jucatori de la FC Vaslui cu cateva zile inaintea meciului, promitandu-le contracte fabuloase in strainatate sau transferul lor chiar la echipa din Giulesti.

 

author avatar
Ciprian Purice
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger