AcasăSPORTAdrian Porumboiu desfiintat de catre George Copos

Adrian Porumboiu desfiintat de catre George Copos

Adrian Porumboiu

Finantatorul echipei FC Vaslui este acuzat de catre George Copos, patronul Rapidului, ca a distrus meciul dintre cele echipe, incheiat 2 -2, prin intelegerile pe care le-a facut cu arbitrii asistenti.

Adrian Porumboiu

George Copos, patronul echipei FC Rapid, l-a atacat dur pe finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pe care il considera vinovat de rezultatul inregistrat in urma confruntarii dinLIga 1.

Acesta a declarat ca finantatorul clubului vasluian a „umblat” la arbitrii de tusa, motiv pentru care jucatorii sai au fost net dezavantatjati in comparatiei cu galben-verzii.

„Porumboiu ne-a facut cu asistentii! A fost un meci frumos, FC Vaslui e o echipa buna, rezultatul e corect, dar Porumboiu ne-a facut! Asta e viata. Anul trecut i-am batut de patru ori. Sunt mandru de jucatori si de Sabau”, a declarat, dupa meci, George Copos, citat de realitatea.net.

Acesta a specificat si momentul care l-a scos din minti, reclamand ca, la scorul de  0 – 0, Daniel Pancu a scapat singur cu portaul echipei vasluiene, Dani Coman, insa a fost oprit incorect, pentru offside, de tusier.

Primul derby al Ligii 1, Rapid – Vaslui, s-a incheiat 2 -2. Pentru Rapid au inscris Pancu, in minutul 45, si Teixeira, in minutul 84. De cealalta parte, pentru echipa vizitatoare, ambele goluri ale partidei au fost inscrise de Wesley, in minutele 31 si 48.

author avatar
Ionut Zgimbau
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger